Scout Kablosuz Alarm Sistemi Evinizi Koruyacak

Evimi biçim için en önemli yerlerden başlıcası ve aynı şekilde çok ciddi paralar ödeyerek aldığımı  eşyalarımı da bi im için çok önemli. Günümü de elektronik eşyalar gelişiyor ve fiyatlarının artması hırsı ların iştahını kabartıyor. Neyse ki evimi in güvenliğini sağlayacağımı kablosu ciha lar mevcut.

Bildiğini gibi evlerin güvenliğini sağlama günümü de çok or; çünkü evlerdeki elektronik ciha ların sayısının artması hırsı ların iştahını kabartıyor ve güvenlik konusu çok önemli hale geliyor. Güvenliğimi i sağlamak için çeşitli araçlara ihtiyacımı var ve bu ciha ları üreten şirketlerden bir tanesi de Scout Güvenlik şirketi. Bu şirket kablosu güvenlik teknolojileri ü erine çalışıyor ve ürettiği yeni bir ciha sayesinde güvenliğini i en üst noktaya taşıyor.


Evini in güvenliğini sağlamak için belirli bir yatırım yapmak orundasını ve satın almanı gereken başlıca elektronik araçlar ise güvenlik kameraları ve alarm sensörleri. Bu ciha ların ücretleri çok fa la olduğu için evine güvenlik sistemi kurmak isteyenler ne ya ık ki, bu sistemleri kuramıyorlar. Ayrıca bu sistemleri kurmak oldukça or ve karmaşık olduğu için, kendi kendini e de kuramıyorsunu .


Neyse ki teknoloji geliştikçe ve pa ara yeni firmalar girdikçe daha ucu ve kaliteli elektronik sistemlere sahip olabiliyoru . Tabi ki açık kaynak ya ılımlar ve bu ya ılımları geliştiren arkadaşlarımı a da teşekkür etmemi gerekiyor. Scout isimli firma yeni bir sistem geliştirdi ve bu sistem sayesinde çok uygun fiyatlara evini in güvenliğini sağlayabiliyorsunu .


Şirketin ürettiği ciha ın kurulumu çok kolay ve evin belirli bir noktasına yerleştirdikten sonra ciha ı internet hattını a bağlıyorsunu . İnternet ü erini den tablet, mobil telefonlar gibi ciha larla evini i kolay bir şekilde i leyebiliyorsunu . Ciha ın bir başka ö elliği ise si e sinyal göndermeden önce evde alarm çalıyor ve ışıkları yakıp söndürüyor. Polisi arıyor ve si in tanımladığını diğer güvenlik aşamalarını gerçekleştiriyor.


Scout güvenlik şirketinin amacı güvenlik sistemlerini ucu a mal etmek ve aracıları ortadan çıkarmak. Şirketin başkan yardımcısı Lindsay Cohen şirketin bu anlamda önemli yatırım yaptığını ve insanların güvenlik sistemlerini ucu a kullanmaları için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor ve güvenlik algısını sonsu a dek değiştireceklerini iddia ediyor.


Güvenlik sistemi şu an ön satışta ve 120 $’dan satın almak için aşağıdaki linke tıklayarak şirketin web sitesini iyaret edebilirsini . Ciha Ağustos ayında satışa çıkarılacak ve çıktığı aman güvenlik algısını kökten değiştireceğe ben iyor.


Şirketin web sitesi : http://www.scoutalarm.com/


İletişim bilgisi :


Kate Elisco


kate@scoutalarm.com





Scout Kablosu Alarm Sistemi Evini i Koruyacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor