iPhone 5S Çıkış Tarihi ve Özellikleri

Bu yaz merakla beklenen en önemli konularından birisi de Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 5s. Akıllı telefonun özellikleri ve çıkış tarihi netleşmeye başladı.

Yeni iPhone Haziran’da Çıkıyor


Apple’ın yeni amiral gemisinin ismi artık netleşti ve şirket geleneksel sıralamayı bozmayarak yeni akıllı telefonuna iPhone 5s ismini verdi. Ele geçirilen gizli sunumlara dayandırılarak ortaya çıkan haberlere göre üreticiler siparişleri yetiştirmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Apple, iPhone 5s’i Haziran 2013′te pazara sürmeye hazırlanıyor.


iPhone 5s’te Kablosuz Şarj Özelliği Bulunacak


Ele geçirilen katalogda iPhone’un çıkış tarihinden; telefonla gelecek aksesuarlarına kadar çok önemli bilgiler mevcut. iPhone 5s’te Qi şirketinin aparatlarına uyumlu kablosuz şarj özelliği olacak. Apple bu özellikleri özel bir tanıtım hazırlayarak tek tek anlatacak. Tabi ki, Samsung’un tiyatro vari tanıtımına nasıl bir cevap verecek, bu da merak konusu!


Foxconn iPhone 5s’i Yaza Yetiştirmek İçin 24 Saat Çalışıyor


Foxconn firması iPhone’ların üretimini yapan ana sağlayıcı firma ve Foxconn siparişleri yetiştirmek için çok yoğun çalışıyor. Foxconn, üretim esnasında ihtiyaç duyduğu parçaları temin etmek için Apple’ın ana sağlayıcılarıyla doğrudan iletişim kurmaya başladı. Foxconn’un parça temin eden firmalarla doğrudan iletişime geçme kararının ana sebebi iPhone’ların üretiminin hızlanması ve cihazın yaza yetişmesinin sağlanması.


iPhone 5S’te Gelecek Yenilikler 


iPhone 5s’le gelecek yeniliklerden başında; kamera çözünürlüğü artırılacak ve işlemcisi daha hızlı olacak. Bunların yanında, Süper Retina Ekranın da iPhone 5s’de kullanılacağı gelen söylentiler arasında; fakat genel kanaat Apple’ın iPhone 6′da daha büyük süper retina ekran kullanacağı yönünde. Bütün “S” serilerinde olduğu gibi iPhone 5s’te de ufak revizyonlar olacak. Apple’ın bu yaz daha temkinli davranıp, önümüzdeki yaza doğru çıkarmayı planladığı iPhone 6 modelinde önemli yeniliklere imza atacağı neredeyse kesin gözüküyor.


// ]]>


 




Related-items



iPhone 5S Çıkış Tarihi ve Özellikleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor