iPhone 5s Çıkış Tarihi Kesinleşti


Söylentilere göre Apple “iPhone 5s’in üretimi için parçaları temin etti ve Foxconn fabrikasına üretim için ulaştırdı. iPhone’ların üretimi çoktan başladı ve kısa bir süre içinde gemilere yüklenecek.


UCUZ iPHONE GERÇEK OLUYOR


Geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde gündeme Apple’ın ucuz iPhone çıkaracağı haberi bomba gibi düştü. Bu haberin doğruluğu hakkında uzmanlar çeşitli yorumlar yaptılar ve Apple’ın pahalı bir marka olduğunu ve hiçbir zaman ucuz iPhone çıkarmayacağını savundular. Fakat gelen haberler uzmanların tam aksini söylüyor; Apple, yeni cihazı daha uygun fiyatlara satışa sunacak ve Çin Telekom şirketi Chine Mobile kullanıcılarının da hizmetine sunacak!


YENİ iPHONE AĞUSTOS’TA SATIŞA SUNULACAK


iPhone 5s Ağustos 2013′te satışa sunulacak ve plastikten kasaya sahip daha ucuz modeli de satışa sunulacak. Bu ucuz modelle Apple, Çİn pazarını hedefliyor. Cihazın ekranı ve tasarımı aynı kalacak. iPhone’ları üreten iki fabrikadan, Foxconn ve Pegatron arasından Foxconn seçildi ve siparişleri teslim etmek için üretime başladı.


iPhone 5s’te var olacak LTE özelliği sayesinde tüm operatörlerle uyumlu olacak ve Apple’ın hedeflediği Çin pazarı gibi yeni pazarlardaki operatörlerin de kullanımına imkan tanıyacak. Chine Mobile’ın yaklaşık 700 milyon abonesi var ve Çin, Apple için iyi bir pazar. Apple, kontratlı satacağı cihazın maliyetini düşürmek için Polikarbon malzeme kullanacak.


iPHONE 5S’TE GELECEK YENİLİKLER 


iPhone 5s’le gelecek yeniliklerden başında; kamera çözünürlüğü artırılacak ve işlemcisi daha hızlı olacak. Bunların yanında, Süper Retina Ekranın da iPhone 5s’de kullanılacağı gelen söylentiler arasında; fakat genel kanaat Apple’ın iPhone 6′da daha büyük süper retina ekran kullanacağı yönünde. Bütün “S” serilerinde olduğu gibi iPhone 5s’te de ufak revizyonlar olacak. Apple’ın bu yaz daha temkinli davranıp, önümüzdeki yaza doğru çıkarmayı planladığı iPhone 6 modelinde önemli yeniliklere imza atacağı neredeyse kesin gözüküyor.


// ]]>


 




Related-items



iPhone 5s Çıkış Tarihi Kesinleşti

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor