iPhone 5S Ağustos'ta Satışta, iPad Mini 2 Nisan'da Tanıtılacak

 


Samsung’un 14 Mart’ta Galaxy S IV’ünü duyurmasının ardından, Apple kanadından da gü el haberler gelmesi kesin gibi. Apple çok yoğun bir şekilde çalışıyor ve kısa bir süre sonra yeni nesil iPhone ve iPad modellerini tanıtacak.


Apple bu ya yeni nesil iPhone modelini tanıtacak ve modelin isminin iPhone 5S olacağı neredeyse kesin gibi. iPhone 5 tasarımı Apple hayranlarını çok mutlu etmemişti ve bu tatminsi liğin ana nedeni, akıllı telefonun ekran boyutunun aynı kalmasıydı ( hemen hemen )!


Apple, bu şikayetlerden çok da rahatsı olmuşa ben emiyor; çünkü yeni modelin ekranı aynı kalacak ve sadece ciha bira daha inceltilecek:) iPhone 5S aynı boyutlarda olacak ve kamerası bira daha güçlendirilecek. Aslında Apple’ın tarihine baktığımı da S modelleri bir önceki modelin bira daha revi e edilmiş hali oluyor ve 5S de hemen hemen aynı ö elliklerle karşımı a çıkacak.


Apple’dan gelen diğer ikinci bir haber ise yeni iPad modeli ile ilgili. iPad Mini’nin yeni modeli Nisan ayında duyurulacak ve ö ellikleri bira daha iyileştirilecek. iPad Mini 2 de gelecek başlıca ö ellik retina ekran olacak. Ayrıca ciha ın kamerası bira daha iyileştirilecek. Bu ö elliklere ek oalrak yeni nesil iPad’lerin batarya ömürleri; önceki nesilden daha iyi hale getirilecek.


Bu ya Apple, hayranlarını bira ü eceğe ben iyor; çünkü geniş ekranlı telefonlar birbiri ardına piyasaya sürülürken ve bunun yanında, Apple hayranları daha büyük bir ekranlı iPhone talep ederken, Apple aynı boyutlarda kalma ısrarını sürdüreceğe ben iyor. Bunun yanında Apple’ın, Samsung Galaxy S 3′ün yakaladığı başarıyı da gö ardı ettiğini düşünmek gerekiyor.


 


 


 



iPhone 5S Ağustos'ta Satışta, iPad Mini 2 Nisan'da Tanıtılacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor