Battlefield 4 Tanıtıldı Çok Yakında PlayStation 3'te

Oyun tutkunlarının vazgeçemediği oyunların başında FSP oyunları gelir. Bu oyunlardan en popüler olan Battlefield 4 duyuruldu ve çok yakında satışa sunulacak.

17 dakikalık trailler yani kısa tanıtım filmi resmi olarak yayınlandı ve online kanallar bu tanıtım filmini sitelere entegre etmeye başladı. Bu yönüyle de iyi bir viral kampanya yapılmış diyebiliriz. Video’nun başlığı Fishing in Baku ( Bakü’de balığa çıkmak ) olarak verilmiş:) Biraz ilginç bir başlık ve biraz da siyasi mesaj var diyebiliriz.


17 dakikalık bu tanıtım filminde Single Player ( Tek kişilik oyun ) deneyimini canlı olarak yaşıyorsunuz ve gerçekten sahnelerin gerçekçiliği benim bir oyun tutkunu olarak çok dikkatimi çekti. Oyunun bir diğer özelliği de size daha çok özgürlük vermesi ve bu yönüyle diğer FSP ( First Person Shooter ) oyunlarından bir adım öne çıkıyor.


Oyun güzel bir müzikle başlıyor ve karşımıza bir aracın içinde sıkışmış askerler çıkıyor ve bu askerlerden bazıları sıkıştığı yerden kurtulamıyor ve asker arkadaşının eline tabancayı veriyor ve kendisinin kurtulması için ona yalvarıyorlar. Yani bizi bırak sen kurtar kendini diye arkadaşlarını zorluyorlar; fakat arkadaşları cama ateş ediyor ve bir anda her yer kararıyor. Sonrasında ise elinde silah olan bir asker duvarda Azerbaycan bayrağı olan bir metro ya da tünel gibi bir yerde ilerliyor…


Devamını siz izleyin ve bu muhteşem sahnelerin keyfini çıkarın. İyi seyirler.


 





Battlefield 4 Tanıtıldı Çok Yakında PlayStation 3'te

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor