Samsung Galaxy S4 Wireless Şarj Özelliğiyle Geliyor


Samsung’un Galaxy S4′ü geçtiğimiz hafta görkemli bir açılışla duyurdu ve telefonun özelliklerini tek tek anlattı; fakat Samsung’un da atladığı önemli bir özellik vardı!


Açılışın heyecanından olacak Samsung, yeni amiral gemisinin özelliklerini açıklarken kablosuz şarj özelliğini atladı.  Resmi kaynaklardan gelen bilgiye göre Samsung Galaxy S4 Wireless şarj özelliğine sahip ve bu özelliği anlatmayı atladılar.


Samsung, Qi isimli firmanın ürettiği Qi wireless şarj modülünü Galaxy S4′ün desteklediğini resmi olarak açıkladı. Bu açıklamadan sonra Galaxy S4′ün wireless şarja imkan verdiğini resmen öğrenmiş olduk. Aslında bu açıklamayı netleştiren Qi isimli firma oldu. Firma bir basın bülteniyle bu durumu netleştirdi.


Firmanın yaptığı açıklamada Galaxy S4′ün kablosuz şarj edilebilme özelliğine sahip olduğu ve opsiyonel arka batarya özelliği ve wireless şarj edilmesine imkan tanıyan pad sayesinde telefonun şarj edilebildiği ve bu aksesuarların Samsung Galaxy S4′de tamamen uyumlu olduklarını açıkladı.


Qi isimli firma fiyat ve ürünün piyasaya çıkış tarihiyle ilgili hiçbir detay vermedi. Qi sistemleri BlackBerry, Nokia, Panasonic, Philips Electronics, Samsung, Sony gibi dev firmalar tarafından kullanılıyor. Sonuç olarak Samsung Galaxy S4 kablosuz şarja imkan verecek. Samsung bu konuyu görkemli açılışında atlasa da, farklı kaynaklardan bu önemli özelliği öğrenmek sevindirici:)




 



Samsung Galaxy S4 Wireless Şarj Özelliğiyle Geliyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor