Galaxy S4'ün Özellikleri Ortaya Çıkmasına Saatler Kaldı

 


Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S4 için tüm hazırlıklarını tamamladı ve cihazı yarın ( 14 Mart ) Tüm Dünya’ya tanıtacak. Bu önemli etkinliğin seçildiği ”New York Radio Hall” birçok sanatçıya ev sahipliği yapmış önemli bir etkinlik mekanı.


Samsung aylardır Galaxy S4′ün tanıtımı için hazırlanıyor ve amiral gemisinin özelliklerini bu açılışta göstermek için bütün detayları neredeyse sır gibi saklıyor. Tanıtımdan önceki hafta viral videolar yayınlayarak merakları çok az giderse de, telefonun özelliği hala büyük bir sır!


Galaxy S4′ün tanıtımına saatler kala, Samsung, New York’un ünlü meydanı Times Square’de flash mob dansı yaparak akıllı telefonun tanıtımını gerçekleştirdi. Samsung, gerçekleştirdiği bu dans şovuyla, hem meydandaki insanların güzel vakit geçirmelerini; hem de yarın gerçekleştireceği etkinlik hakkında bilgi sahibi olmalarını sağladı.


Etkinliğin sloganı olarak da viral videoda “BE READY 4 THE NEXT GALAXY.” Saat 4′te yeni Galaxy için hazır olun” mesajı verildi. Yarın mobil dünya için çok önemli bir gün olacak ve ortaya çıkacak telefonu herkes merakla bekliyor. Samsung Galaxy S4 hakkında ortaya çıkan teknik özellikler ve diğer önemli bilgileri size aktaracağız.


 



Galaxy S4'ün Özellikleri Ortaya Çıkmasına Saatler Kaldı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor