WordPress, Şirketlere Website, Domain ve Hosting Hizmeti Verecek

 


WordPress başlangıçta kullanıcılarına ücretsi blog hi meti vermek amacıyla kuruldu.  Şirketin verdiği hi met çok başarılı oldu ve mail hi metinde gmail neyse; blog alanında WordPress demek! WordPress ka andığı deneyimleri şirketlere Website, Domain ve Hosting hi metleri vermek için kullanacak.


WordPress 2003 yılında kuruldu ve kullanıcılarına ücretsi blog hi meti sağlamakla işe başladı. Şirketin verdiği hi met çok kaliteli olduğu için kimsenin tahmin edemeyeceği bir biçimde ilerleme gösterdi ve bütün gö leri ü erine dikti. Şirketin başarısının temel kaynağı kullanıcılarına sunduğu açık kaynak web platformuydu.


Şirketin açık kaynak php ve mysql ya ılım alt yapısıyla oluşturduğu ve çok iyi bir şekilde geliştirdiği ücretsi web site platformu herkes tarafından çok hı lı bir şekilde benimsendi. Bu web site alt yapısına CMS ( Content Management System ) diyoru . Türkçesi ”İçerik Yönetim Sistemi” ve bu sistem sayesinde kodlama bilmeni e gerek kalmadan, yönetim panelli çok profesyonel web siteler kurabiliyorsunu .


WordPress’in ücretsi sunduğu İçerik Yönetim Sistemini, sadece WordPress’in ücretsi sunduğu hesabını ü erinden kullanmak orunda değilsini . Kendi hostingini i satın aldığını da; WordPress’i kendi domain adresini e de kurabilirsini ve çeşitli temalar kullanarak web siteni i 30 dk harcayarak profesyonel hale getirebilirsini .


Yukarıda bahsettiğim konuyu ö etlemek gerekirse WordPress aslında si e, ya ılım bilgisi olmadan ve kimseye ihtiyaç duymadan kendi profesyonel sitelerini i kurmanı için gerekli bir alt yapı sunuyor. Sadece neyi nasıl yapacağını ı bilmeni gerekiyor. Tabi ki bira araştırma yapmanı ve kendini i bu konuda geliştirmeni gerekiyor.


WordPress ka andığı deneyimleri şimdi de şirketlere sunmaya ha ırlanıyor. Şirketler WordPress ü erinden hesap oluşturabilecek ve yılda 299 $ ödeyerek domain, sınırsı depolama alanı, yardım desteği ve ücretsi site kurma gibi hi metlerden yararlanabilecek. Yıllık 299 $ ödeyen şirketler, yukarıdaki hi metlere ek olarak 50 adet ücretsi Premium tema ve web fontlarından yararlanabilecek.


WordPress bu hi meti başlatmadan önce,  yıllık 99 $ ücrete domain, hosting, video press ve tema hi metlerini kişisel kullanıcılara sağlıyordu; fakat şirketler için böyle bir hi met vermiyordu. WordPress’in verdiği bu hi met aslında şirketlerin çok işine yarayacak; çünkü şirketler artık kendi bünyesinde web ya ılımcı – tasarımcı çalıştırmak ya da web tasarım firmalarına binlerce dolar ödemek orunda kalmayacak.


 



WordPress, Şirketlere Website, Domain ve Hosting Hi meti Verecek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor