Game Of Thrones 3. Sezon 31 Mart'ta Yayınlanıyor


Game Of Thrones ( Taht Oyunları ) 2011′de yayınlanmaya başlanan ve izleyicileri tarafından 10 üzerinden 10 puan alan bir televizyon dizisi ve son zamanlarda adından çok söz ettiriyor. Dizinin ilk iki bölümü çok sürükleyiciydi ve şimdi gözler merakla beklenen 3. sezon bölümü 31 Mart’ta yayınlanacak.


Dizide 1. ve 2. sezon çok hareketli geçti. Kral Robert’in Kuzey Bölgenin komutanı Ned Stark’ı yardımcısı olarak çağırması ve daha sonra tahtta gözü olanların oynadığı olaylar neticesinde, Kralın öldürülmesini ve Kralın oğlu Joffrey’nin tahta geçmesinden sonra Ned Stark’ın idam edilmesini izledik.


Taht için savaş alt yapısını oluşturan diğer bir kavim de ejderhaları yöneten Daenerys Targaryen. Daenerys abisinin ülkeyi yönetme hırsı yüzünden yerli bir savaşçı lidere satıldı ve daha sonra sahip olduğu yumurtalardan çıkan ejderhaları büyütmeye başlıyor. Ejderhaların düşmanları da var; çünkü kim ejderhalara sahip olursa savaşta avantaj kazanacak.


Diğer tarafta ise babasının intikamını almak isteyen Robb Stark birkaç savaş kazanmıştır ve kralın şehrine doğru ilerlemektedir. Çiçeği burnunda kral Joffrey ise savaşa hazırlanmaktadır ve yardımı kısa boylu savaşçı, aslında daha çok politikacı olan annesinin kardeşi Tyrion Lannister’dan beklemektedir.


Yukarıdaki gelişmelerin sonucu 3. sezonda nasıl gelişecek merak ediliyor ve diziyi yayınlayan HBO tarafından 3. sezonun trailer’i yayınlandı. Dizi 31 Mart 2013 saat 21.00′de yayınlanacak ve hayranları tarafından merakla bekleniyor. Yayınlanan bu trailerde savaş sahneleri dikkat çekiyor ve traileri izledikten sonra savaşın çok yakın olacağını çıkarabiliriz. 31 Mart’ta Game Of Thrones’u kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.




Related-items



Game Of Thrones 3. Sezon 31 Mart'ta Yayınlanıyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor