Samsung Galaxy S4 Ön Satış Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy S4 Nisan ayı içinde Amerika’da satışa sunuluyor. Akıllı telefonun özellikleri üst seviyede ve çıkış tarihi merakla bekleniyor. Cihazın fiyatının ne olacağı büyük merak konusu. AT&T Amerika’da 249.99 $’dan ön satışı başladı.


S4 Nisan Ay’ı İçinde Satışa Sunulacak


Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4 Nisan ayında tüm Dünya’da satışa çıkarılacak ve 155 ülke aynı anda Samsung Galaxy S4′ü satın alabilecek. Bu ülkelerin arasında Türkiye’de var. Akıllı telefon satışlarının oldukça yüksek olduğu ülkemiz Samsung için önemli bir pazar. Cihazın Türkiye satış fiyatı henüz net değil; fakat cihaz 1.899 TL civarlarında bir fiyattan satışa sunulabilir.


AT&T Ön Satışlara Başladı


AT&T Amerika’da S4′ü 249.99 $’a satışa sundu; fakat Türkiye’deki operatörlerin ne kadardan satışa sunacağı henüz belli değil. Genelde akıllı telefonların 24 ay kontratlı fiyatı 150 TL civarlarında ve bu fiyatlar da oldukça pahalı. Önümüzdeki yıllarda Türkiye’deki operatörler de fiyatlarında indirime gidebilirler; çünkü burada pahalı olduğu için kullanıcılar yurtdışından cihaz getirme yöntemine sıklıkla başvuruyor.


Türkiye’de 24 Ay Kontratlı Turkcell, Vodafone Satacak


Amerika’da Samsung Galaxy S4′ü satışa sunacak diğer operatör şirketler Verizon, Sprint ve T-Mobile. Türkiye de ise Turkcell, Vodafone, Avea kontratlı ve kredi kartına taksitle satışa sunacak. Amerika’da satışa sunulan 250 $’lık ön fiyat biraz fazla; çünkü iPhone’ların satışı bile 200 $’dan yapıldığı için bu fiyat Samsung Galaxy S4′ün fazla olabilir. Türkiye’de fiyatların zaten pahalı olacağını düşünerek hiçbir yorum yapmıyorum:)


Samsung Galaxy S4 Özellikleri


Biraz da cihazın özelliklerinden bahsedelim. Galaxy S4 yeni teknolojilerle birlikte geliyor. Bunların en önemlisi Wireless Şarj Özelliği. Samsung muhteşem sunumunda bu özelliği anlatmayı unuttu. Cihaz 5 inç Full HD Super AMOLED ekrana sahip ve 1920 x 1080 ekran çözünürlüğüyle geliyor. S4 sadece 130 gram ve 8 çekirdekli 1.9GHz Snapdragon 600 işlemciye sahip. 13 Megapiksel kamera ve Android 4.2.2 işlemciyle geliyor.


// ]]>


 


Related-items




Samsung Galaxy S4 Ön Satış Fiyatı Belli Oldu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor