Samsung Galaxy Note 3 Daha Büyük Ekranla Geliyor

 


Merakla beklenen Samsung Galaxy S IV’ün çıkış tarihi yaklaşıyor ve bütün gö ler 14 Mart’ta açılacak perdeye odaklanmış durumda! 14 Mart’ta yapılacak Galaxy S IV’ün Dünya lansmanı beklenirken, bir haber de Galaxy Note 3′ten geldi.


Kore kaynaklı bir internet haber sitesinden yayılan habere göre, yeni Samsung Galaxy Note 3′ün ekran boyutu 5.9 inç olacak. Teknoloji devi bir taraftan Galaxy S IV’ün dünya lansmanına ha ırlanırken; diğer taraftan da hiç durmadan Galaxy Note 3 tabletini bitirmek için çalışıyor.


Daha önce çıkan haberlerde Samsung Galaxy Note 3 ‘ün ekranının 6.3 inç olacağı söylenmişti; fakat ciha ın çıkış tarihi yakınlaştıkça daha net bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Korea Times’ın açıkladığı en son bilgilere göre Note 3 phablet 5.9 inç ekrana sahip olacak. Ciha ın tahmin edilen diğer bir ö elliği ise işlemcisinin 8 çekirdekli Exynos işlemciye sahip olacak ve kullanıcıların karşısına güçlü bir şekilde çıkacak.


Akıllı telefonların ekranları gittikçe büyüyor; çünkü ö ellikleri ve akıllı ciha lara olan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Bu ciha ların taşınması ve pratik bir şekilde kullanıma imkan vermesi çok önemli. Bundan dolayı akıllı telefonlar ve phablet’ler 6 inç bariyerini aşmaya başladı. Aslında bu adımı ilk iPad Mini attı ve ardından diğer firmalar 6 inç ü eri ekranlara sahip telefonlarını tanıttı.


Tabletlerin bir sonraki adımı olarak phabletler karşımı a çıktı ve çok yakın amanda farklı markaların 6 – 7 inç ü eri phabletlerini karşımı da göreceği . Huawei ve Asus bu konuda çok çalışıyor. Ayrıca, Apple Mini 2′nin çıkmasıyla ortalık gerçekten çok hareketleneceğe ben iyor. 14 Mart’ta yapılacak lansmandan sonra neler olacak bekleyip göreceği .



Samsung Galaxy Note 3 Daha Büyük Ekranla Geliyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor