Bu Mekanik Saat 150.000 $'a Hava Durumunu Ölçüyor




Saatler, hem aksesuar olarak; hem de bize zamanı söyleyerek ayrılmaz bir parçalarımız oluyorlar. Fakat her şeyde olduğu gibi saatler de farklılaşmaya başladı. Farklılaşan saatler arasında Breva Genie 01 150.000 $’lık fiyatı ve hava durumunu kusursuz ölçmesiyle öne çıkıyor.

Evet yanlış okumadınız! Breva isimli mekanik saat hava durumunu ölçüyor ve bunun karşılığında sizden 150.000 $ talep ediyor:) Biraz espriyle başlayalım istedim; çünkü saatin ücreti gerçekten iyi bir jeep parası. Ya da bu saatin ücretiyle kendinize bir Porche satın alabilirsiniz! Eğer her şeye rağmen bu parayı ödeyip Breva satın almak isterseniz, iyi bir tercih yaptınız diyebilirim; çünkü saatin harika bir tasarımı var.


Saatin tasarımının yanında özellikleri de çok üst seviyede. Breva Genie 01, sahip olduğu özellikler sayesinde yükseklik, sıcaklık, basınç ve hava koşullarının durumunu tespit edip size bilgi verebiliyor. Aslında bu özellikleri size sağlayacak çok daha ucuz fiyata ( 200 $) saatler mevcut; fakat bu saati farklı kılan unsur hem mekanik olması; hem de bu özelliklere sahip olması.


Saatin mekanik yapısı içine entegre edilmiş mikro teknolojik parçalar sayesinde, hava basıncını ölçüp yağmuru haber verebiliyor ve bunun gibi diğer hava koşulları hakkında sizi bilgilendirebiliyor. Aslında saatin bu kadar pahalı olmasının tek nedeni; sahip olduğu özellikler değil! Saat 405 parçadan oluşuyor ve bu parçaların tamamı el yapımı. Breva’yı diğer saatlerden farklı kılan özellik de aslında bu!


Saatin tasarımı da çok özel bir yapıya sahip. Size bahsettiğimiz bu özellikler ve saatin tamamının el yapımı olması, fiyatının da yüksek olmasının nedeni. Eğer saati satın almak isterseniz veya tasarımlara göz atmak isterseniz firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.


http://www.ablogtowatch.com/breva-genie-01-is-first-ever-mechanical-weather-station-watch/




 


 



Bu Mekanik Saat 150.000 $'a Hava Durumunu Ölçüyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor