Dash Kablosuz Adaptörle Aracınızı iPhone'dan Yöneteceksiniz

iPhone’larımızı artık neredeyse her yerde kullanabiliyoruz ve uygulamalar sayesinde birçok konuda destek alabiliyoruz. Dash kablosuz adaptör sayesinde artık aracımızı da iPhone’larımızdan yöneteceğiz.


Herkesin olduğu gibi benim de bir aracım var ve bu araç dizel. Bazen durumunu merak ediyorum ve yola çıktığım zaman araç hakkında bütün bilgileri olmasa da bazı konularda işlerin yolunda gittiğinden emin olmak istiyorum; çünkü eğer bir yere gideceksem veya acil bir işim varsa aracım benim için çok önemli hale geliyor.


Yine Kickstarter proje ekibi aracınızın tüm bilgilerini size aktaracak bir proje üzerinde çalışılıyor ve bu proje tamamlandığında kablosuz bir adaptör sayesinde iPhone’unuzun ekranında araç bilgilerinizin tamamını görebileceksiniz. Adaptörün ismi Dash ve Bluetooth 4.0 teknolojisine sahip olacak. Adaptörü aracınızın portuna takacaksınız ve bu adaptör araçtan gelen bilgileri iPhone’unuza aktaracak. Adaptörün satış fiyatı 69 $ olacak.


Adaptör aracınızın yakıt seviyesini, motor durumunu ve fren durumu gibi önemli bilgileri iPhone’a aktaracak. Ayrıca bu adaptör sayesinde aracınızın konumu harita üzerinde işaretlenecek. iPhone’unuzun ekranından hızınızı ve yerinizi görebileceksiniz. Bu cihaz arabanızın bütün datalarını takip ettiği için de aracınızdaki sorunların kaynağını da çok çabuk öğrenebileceksiniz.


Dash tamamlandığında sosyal medya ve topluma da katkısı olacak. Aracınızdan elde ettiğiniz verileri şirketlerle veya sosyal medyadaki diğer kullanıcılarla paylaşabileceksiniz. Bu sayede diğer araç kullanıcıları kendi verileriyle karşılaştırıp yakıt harcaması ve diğer performans verilerini kendi araçlarıyla karşılaştırabilecekler. Proje gönüllü bağış kampanyasıyla ilerliyor ve başlangıçta 15.000 $’lık bir bağışa ulaşmıştı. Proje şimdi 750.000 $ bağışa ulaştı ve iPhone kullanıcıları için çok kısa bir sürede satışa sunulacak.


// ]]>


Related-items




Dash Kablosuz Adaptörle Aracınızı iPhone'dan Yöneteceksiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor