iPhone 5S Özellikleri Bu Video'da Açıklanıyor

 


Apple, geçtiğimiz Pazartesi 2 yeni televizyon reklamını yayınlamaya başladı. Tv’lerde dönen bu iki reklamda çeşitli uygulamalarla ve elektronik cihazlarla iletişim halinde olan bir iPhone 5 / 5S görüyoruz.


Apple’ın oynatmaya başladığı bu reklamlarda çeşitli kelimelerle özellikler bağdaştırılmış. Örnek olarak “Sweet” kelimesiyle yemek tarifi ve eğlenceli uygulamalar atıfta bulunuyor. Aynı şekilde videoda “Rise” kelimesiyle Starbucks’ta ödeme yapılıyor. Bu özellikle ( Passbook ) iPhone 5s’te kredi kartı ödeme özelliğinin geleceğini düşünebiiriz. Diğer bir kelime ise  ”Brilliant” ve bu kelimeyle matematiksel işlemlerin çok başarılı bir şekilde yapıldığını gösteriyor.


Aslında Passbook uygulaması Apple’ın uzun süredir geliştirdiği bir uygulama ve bu uygulama hayata geçtiğinde her türlü bileti satın alabileceksiniz ve anlaşmalı mağazalarda ödeme yapabileceksiniz. Bu uygulama sayesinde uçak biletinizi, otel biletinizi, hatta tatil biletinizi bile satın alabileceksiniz. Araç kiralayabileceksiniz ve sinema biletinizi bile çok hızlı ve kolay bir şekilde satın alabileceksiniz. Bu arada Passbook özelliği Ekim ayı gibi Starbucks’larda hayata geçecek.


Apple tarafından yayınlanan ikinci videoyu da aşağıda izlemeniz için sizinle paylaşıyorum. Bu videodan şunu rahatlıkla çıkarabiliriz; Apple iPhone 5S’te tasarım anlamında hiçbir değişiklik olmayacak ve özellik olarak birkaç geliştirmeyle, daha önceki S modellerinde olduğu gibi kamera ve hafıza özellikleri geliştirilerek piyasaya sürülecek.


Apple iPhone 5S, daha iyi bir kamera özelliği ve işlemci ve hafıza kapasitelerinde geliştirmelerle karşımıza çıkacak. Bu özelliklere ek olarak iyi bir işletim sistemi ve sahip olduğu uygulamaları daha da geliştirerek tanıtılacak.


 



iPhone 5S Özellikleri Bu Video'da Açıklanıyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor