Samsung Galaxy S IV Gözle Kontrol Edilebilecek


Samsung yeni bayrak taşıyıcısı Galaxy S IV’ü 14 Mart’ta tanıtacak. Bu tanıtımdan önce detaylar ortaya çıkmaya başladı ve bu detaylar arasında öyle bir ö ellik var ki, S IV’ü diğer telefonlardan çok ayrı bir kulvara taşıyacak.


Samsung Galaxy S III’ü çıkardığında kimse bu telefonun bu kadar başarılı olacağını tahmin edememişti. S III sahip olduğu ö ellikler sayesinde büyük bir sükse yaptı ve android işletim sistemli telefonlar içinde yü de 40′lık bir pa ar payına erişti. Ayrıca S III’ün satış rakamları da Samsung’un yü ünü güldürdü.


Samsung aynı başarıyı şimdi Galaxy S IV’le devam ettirmek istiyor. Galaxy S IV çok üst seviye bir teknolojik ö ellikle karşımı a çıkacak ve bu ö ellik sayesinde S IV, piyasadaki bütün akıllı telefonları geride bırakacak. Samsung çalışanların sı dırdığı habere göre, ö elliğin adı gö le kontrol ö elliği ( Eye Movement ).


Eye Movement ö elliği sayesinde S IV ekranda nereye baktığını ı algılayabilecek.  Örnek vermemi gerekirse, S IV’ünü den bir web sitesinde haber okuduğunu da sayfanın sonuna geldiğini de, ciha bunu otomatik olarak algılayarak sayfayı aşağı doğru kaydıracak. Ayrıca bu ö ellik sayesinde resim galerilerine bakarken resimleri sağa veya sola doğru kaydırabilecek.


Galaxy S IV’ün donanım ö elliklerini daha önce paylaşmıştık. S IV selefi S III’ten donanımsal olarak çok daha iyi bir konumda olacak. S IV sadece donanım olarak değil; ya ılım ö ellikleriyle de çok daha iyi bir telefon olduğunu eye movement ö elliğiyle kanıtlıyor. Samsung yukarıda bahsettiğimi “Eye Scroll” ö elliğinin patentini almış durumda. Bu patent sayesinde artık Samsung telefonlarında ve tabletlerinde bu ö elliği kullanabilecek.


Sonuç olarak, 14 Mart’ta tanıtılacak Samsung Galaxy S IV ekran ve donanım ö ellikleriyle çok üst seviyede bir telefon olacak ve sahip olacağı yeni teknolojilerle satış rakamlarını orlayarak rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam edecek.




 



Samsung Galaxy S IV Gö le Kontrol Edilebilecek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor