Resimdeki Telefon Samsung Galaxy S IV Olabilir Mi?

Sizde 14 Mart’ı merakla bekleyenlerden misiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyim:) Sizde benim gibi, lansmandan önce Samsung’un yayınladığı yukarıdaki viral video reklamını izledikten sonra merakınızın daha da arttığını düşünüyorum. Samsung Galaxy S IV 14 Mart’ta tanıtılıyor.


Samsung Galaxy S IV nasıl bir tasarıma sahip olacak henüz net değil; fakat Çin kaynaklı bir forum sitesinden tüm dünyaya sızan görüntülerdeki telefon Samsung Galaxy S IV olabilir. Cihaza GT-I9502 kodu verilmiş ve telefon görüntü itibariyle Galaxy S III’e çok yakın bir çizgi sergiliyor. Görüntülerinden cihazın S III’ten biraz daha büyük bir ekrana sahip olduğunu düşünebiliriz.


S IV’ün teaser’ından aslında bazı özellikleri anlayabiliyoruz. Teaser’da kutunun büyük olması cihazın biraz daha büyüyeceğini düşündürüyor ve videoda favori renklerim derken, cihazın farklı renklerde satışa sunulacağını düşünebiliriz. Ayrıca görüntünün çok net olduğundan bahsedilmesi ise HD çok kaliteli bir ekrana sahip olacağı kesin gibi.


Galaxy S IV’ün teknik özellikleri de yapılan testlerden dolayı internete sızdı ve test sonuçlarının resimleri internet sitelerinde yayınlandı. Bu resimlere göre S IV 4 çekirdekli işlemciye sahip olacak ve bu işlemci 1.8GHz hızında çalışacak. Cihaz 1080p ekrana ve 13 mega piksel kameraya sahip olacak ve 2GB Ram’e sahip olacak.


Herkesin merakla beklediği akıllı cihaz 14 Mart’ta New York’ta tanıtılacak ve etkinlik mekanı olarak Michael Jackson, Lady Gaga gibi ünlülerin konser verdiği Radio City Music Hall ev sahipliği yapacak. Etkinlik eş zamanlı olarak Times Square’de canlı olarak yayınlanacak. Bu özelliğiyle çok iyi planlanmış bir etkinlik bizi bekliyor diye düşünebiliriz.


Bunların yanında söylentilere göre Samsung bir çılgınlık yapıp S IV’te 8 çekirdekli  işlemci kullanabilir ve bu durumda diğer akıllı telefon üreticilerini sinirden çatlatacaktır. Samsung Galaxy S IV 14 Mart Perşembe tanıtılacak ve bu tanıtımdan sonra cihazın gerçek özelliklerini göreceğiz. Akıllı telefonun özellikleri yukarıdaki özelliklere çok yakın olması bekleniyor.



Resimdeki Telefon Samsung Galaxy S IV Olabilir Mi?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor