Google Chrome Web Sitenizi 3 Boyutlu Oyuna Dönüştürüyor


Yeni Google Chrome sayesinde web siteleri üzerinden 3 boyutlu oyun oynayabileceksiniz ve bu oyunları cep telefonunuzla kontrol edebileceksiniz. Google Japon ofisi tarafından geliştirilen oyun videosu herkesi büyüledi. Google Chrome Web Sitenizi 3 Boyutlu Oyuna Dönüştürüyor


Google Japon tarafından hazırlanan demo video, Google Chrome’un sahip olduğu teknolojik gelişmeyi tüm Dünya’yla paylaştı. Yenilenen Google Chrome oyunları 3 boyutlu olarak internet tarayıcınız üzerinden oynamanıza ve oyun oynarken sisteme cep telefonunuzla bağlanmanıza imkan sağlayarak oyunları cep telefonunuzla yönetebiliyorsunuz.


yaviga


Chrome Experiments ilk olarak 2009 yılında başlatıldı ve proje HTML5, JavaScript ve diğer yazılım teknolojilerini kullanarak Google Chrome’u daha da ileriye taşıyan çok önemli gelişmelerin önünü açtı. ChomeExperiments.com sitesi üzerinden bu projeleri izleyebilirsiniz. Google Experiments kapsamında 500 proje hayata geçirildi ve bu projelerden en önemlilerinden bir tanesi de Oz büyücüsü. Bu proje sayesinde Oz büyücüsünün web sitesine 3 boyutlu özellik kazandırıldı.


yaviga-chrome


3 boyutlu web site deneyimini yaşamak için Chrome.com/maze adresine Google Chrome üzerinden bağlandıktan sonra oyuna mobil telefonunuzu tanımlıyorsunuz ve daha sonra oyuna dönüştürmek istediğiniz web site adresini yazıyorsunuz. Belirli bir süre, yazdığınız web sitesini 3 boyuta dönüştürülmesi için bekliyorsunuz. Daha sonra dönüşüm gerçekleştiğinde söz konusu web sitesini 3 boyutlu görüyor ve bu web sitesi üzerinden oyun oynayabiliyorsunuz ve oyunu cep telefonunuzla kontrol edebiliyorsunuz. Aşağıda oyunun ekran görüntüsünü görüyorsunuz.


Chrome World Wide Maze-2


Bu özellik sayesinde çok yakın bir süre içinde web siteleri 3 boyutlu platformlara dönüşecek ve mobil cihazlardan yönetilebilecek. Bu teknoloji özellikle e-ticaret ve oyun siteleri için çok önemli bir gelişme. Ayrıca, proje tamamlandığında 3 boyutlu sunumlar internet tarayıcılar üzerinden görüntülenebilecek. Bunun sonucunda web sitelerinin yapısı tamamen değişecek.


Sizde istediğiniz site üzerinden oyun oynamak için ziyaret edin: Chrome.com/Maze.




 



Google Chrome Web Sitenizi 3 Boyutlu Oyuna Dönüştürüyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor