Wingsuit Uçuşu Nefeslerinizi Kesecek

Videodaki Wingsuit uçuşunu izlerken nefesleriniz kesilecek ve gerçekten bazı insanların nasıl bir cesarete sahip olduğunu göreceksiniz.


Binlerce metreden helikopterden atlayan Alexander Polli 250 km hızla yaklaşık 3 mt enindeki bir mağaranın içinden geçiyor. Bu atlayış büyük bir cesaret ve koordinasyon isteyen bir atlayış ve amatörler sakın denemesin; çünkü çok ciddi bir çalışma gerektiriyor.


Alexander atlayıştan önce birkaç deneme yaparak hedefi tam tutturmaya çalışıyor ve atlayıştan son atlayışta 250 km hızla yaklaşık 2.5 – 3 mt kare bir mağaranın içinden geçiyor. İspanya’da gerçekleşen atlayışı Roca Foradada dağlarında gerçekleşen atlayış, izleyenleri nefessiz bırakacak derecede bir etkinlik.


HD kameralar eşliğinde gerçekleşen atlayışı izlerken ellerinizin terlediğini ve kanınızın donduğunu hissedeceksiniz; çünkü bu atlayış yapmak gerçekten yürek istiyor. Alexander’ın böyle bir atlayışa cesaret etmesi onun bu işin uzmanı olmasından kaynaklanıyor. Siz bu atlayışı evde denemeyin lütfen:)))






 


 


// ]]>


Related-items



 



Wingsuit Uçuşu Nefeslerinizi Kesecek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor