LG OLED TV Eğimli Olacak

LG CES fuarında yeni OLED TV tanıttı. LED TV’lerin yerini alacak OLED TV’ler eğimli olacak ve odanızın eğilimli noktalarına göre tv’lerize derinlik verebileceksiniz.


LG OLED TV’ler ultra ince olacak ve ekran çözünürlüğü çok kaliteli olacak. Bu özelliğiyle OLED TV’ler size muhteşem bir seyir keyfi yaşatacak. Elektronik devleri yeni teknolojiye sahip televizyonlarını duyuruyorlar. Bu cihazların tamamı 3D teknolojisine sahip olacak ve ultra ince özellikle gelecek.


Ocakta düzenlenen CES Fuarında tanıtılan OLED TV’lerden bir tanesi de LG tarafından üretilen televizyondu. LG Pazarlama Müdürü Hung W.K. yaptığı açıklamada eğimli televizyonların çıkması, teknolojinin bir adım daha ileri gittiğini söyledi ve bu teknoloji sayesinde televizyonların her alanda rahatlıkla kullanılabileceğini belirtti.


Ayrıca Hung 55 inç ekrana sahip eğimli televizyonların yılın 3. çeyreğinde pazarda olacağını belirtti ve LG olarak hedeflerinin Kore pazarından sonra tüm Dünya’da hızlı bir şekilde satışa sunmak olduğunu belirtti. LG 55 inç eğimli ekranlarını daha da geliştirerek 80 inç eğimli ekranları da üretmeyi planlıyor.


Ekran boyutlarının artmasıyla televizyonların kullanım alanı oldukça genişleyecek ve eğimli ekranlar sayesinde odanızın her köşesine bu ekranlardan uygulayabileceksiniz ve ekran koruyucu olarak da doğa manzarasını görüntüleyebileceksiniz. 4K ekran çözünürlüğüne sahip bu televizyonlar oldukça iyi bir görüntü verecek.


// ]]>


Related-items



 



LG OLED TV Eğimli Olacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor