Yeni Nesil Microsoft Xbox 21 Mayıs'ta Tanıtılacak

Microsoft yeni nesil oyun konsolu Xbox’ı 21 Mayıs’ta duyuracak. Washington Redmond kampüsünde gerçekleşecek etkinliğin davetiyeleri Medya’ya gönderildi.


Microsoft, 21 Mayıs’ta gerçekleşecek bu özel etkinlik için hazırlıklarını yapıyor ve yeni nesil oyun konsolunu özel bir etkinlikle duyuracak. Geçtiğimiz aylarda Sony merakla beklenen oyun konsolu PlayStation 4 tanıtımı için benzer bir yol izlemişti.


Etkinlik 21 Mayıs Saat 10.00′da gerçekleşecek. Microsoft etkinlik için Twitter’da #XboxReveal, isimli bir hashtag oluşturdu ve etkinlik PR kampanyasını sosyal medya üzerinden başlattı. Microsoft gönderdiği davetiyede oyun konsolunun gelecek nesil olacağını garanti ediyor ve herkesi bu sözle etkinliğe davet ediyor.


Microsoft gelecek nesil oyun konsolunun tanımını yaptıktan sonra detaylı özelliklerini 19 gün sonra gerçekleşecek E3 etkinliğinde açıklayacak. Microsoft Xbox’ın tanıtımı, PS4′ün tanıtımıyla benzer formatta olacağa benziyor; çünkü tanıtım etkinliğinde cihazın detaylı özelliklerini göremeyeceğiz. Çeşitli Showlarla oyun konsolunun neden gelecek nesil olacağını göreceğiz.


Sony geçtiğimiz aylarda PS4 için gerçekleştirdiği etkinlikte konsolun görüntülerini gösterdi ve görsel bir Show yaptı. Sony donanımsal hiçbir özellik hakkında bilgi vermedi ve kullanıcılar PS4′ün özelliklerini birkaç ay sonra öğrendi. Bu durum Xbox için de geçerli olabilir. Bundan dolayı gerçekleşecek etkinlikte çok fazla detay beklemeyin.


 



 

PS4′ün özelliklerini gördük ve çıkış tarihini merakla bekliyorum; çünkü PS4′te oyun keyfi bir başka. Xbox severler için de bu etkinlikte sevindirici haberler gelecek diye düşünüyorum ve oyun dünyası çok hareketlenecek gibi.


// ]]>


Related-items




Yeni Nesil Microsoft Xbox 21 Mayıs'ta Tanıtılacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor