LG Çamaşır Makinesi Su Olmadan Yıkayacak

LG çamaşır makinesi kullanarak artık çamaşırlarınızı su olmadan yıkayacaksınız. LG’nin geliştirdiğ yeni çamaşır makinesi sayesinde susuz çamaşır yıkamak hayal olmaktan çıkacak.


LG-Washer


Koreli elektronik devi yeni bir çamaşır makinesi teknolojisi üzerinde çalışıyor. Bu teknoloji sayesinde yeni nesil çamaşır makineleri, çamaşırları yıkarken artık suya ihtiyaç duymayacak. Haberle ilgili patent ve çok fazla bir detay yok; fakat yayılan söylentilere göre firmanın böyle bir teknoloji üzerinde çalıştığı kesin gibi.


Bu haberin ortaya çıkmasının asıl nedenlerinden biri LG’nin CES teknoloji fuarında tanıttığı susuz kuru temizleme cihazı Styler. Bu cihaz sayesinde kıyafetlerinizi deterjan ve suya ihtiyaç duymadan kuru temizleme yapar gibi temizleyebileceksiniz. LG Styler’ı önümüzdeki günlerde / senelerde satışa çıkarmayı planlıyor.


LG’nin sır gibi sakladığı diğer bir projede su ve deterjana ihtiyaç duymadan çamaşırlarınızı yıkayabilen çamaşır makinesi. Firma proje ile ilgili çalışmalara devam ediyor ve dışarıya bilgi sızdırmıyor. Proje hakkında sadece tahminlerden bahsedebiliyor; fakat Styler modeline göz attıktan sonra bu çamaşır makinesinin kısa bir süre içinde gerçeğe dönüşmesi uzak değil!


// ]]>


Related-items



 



LG Çamaşır Makinesi Su Olmadan Yıkayacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor