10.000 iPhone 5 Domino Gösterisini İzleyin

Siz hiç 10.000 adet iPhone 5′i bir arada ve domino taşı gibi düşerken izlediniz mi? O zaman bu videoyu izlemelisiniz. Bu kadar iPhone 5′i bir arada görmek sizi şaşırtabilir.


Aatma Studio viral iPhone concept projesi için 10.000 iPhone’u domino taşları gibi sıraya dizdi ve harika bir viral gösteri hazırladı. Gösteri laser ve 3D boyutlu hologram desteğiyle tamamlanıyor ve karşımıza harika görüntüler çıkıyor.


Video’yu izlerken bu kadar iPhone’u nasıl satın almışlar ve gösteri sırasında iPhone’ların ekranlarındaki görüntülerin nasıl ayarlandığını merak etmiştim; fakat size konuyla ilgili tüyo vermek istiyorum bu iPhone’lar gerçek değil; sadece bilgisayar ürünü:)


Video’yu izledikten sonra bilgisayar teknolojilerinin ne noktalara geldiğini de sanırım tahmin ediyorsunuz;) Çok gerçekçi 3D görüntüler hazırlanmış ve bu görüntüler video dosyası içine gömülerek iPhone 5′le ilgili önemli bir viral video hazırlanmış. Şirket çok önemli animasyon filmlerine de imza atmış, firmanın portföyünde bulunan animasyonları izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.


http://aatmastudio.com/work/


Aatma Studio 3D alanında görseller hazırlayan bir firma ve CEO’su Modi Shantharam konuyla ilgili yaptığı açıklamada; görüntülerin başında düşen tek telefon gerçek iPhone 5 ve diğer iPhone görüntüleri tamamen bilgisayar ürünü olduğunu belirterek, şirketlerinin ne kadar iyi işler çıkardığını da vurguladı.


// ]]>


Related-items



 



10.000 iPhone 5 Domino Gösterisini İzleyin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor