Samsung Galaxy Mega Çıkıyor İşte Özellikleri

Samsung önümüzdeki günlerde yeni akıllı telefonu 6.3 inçlik Galaxy Mega’yı satışa sunacak. Akıllı telefon şu an üretim bandında ve Mayıs içinde tüm Avrupa’da satışa sunulacak.


Samsung Mega Mayıs’ta Avrupa’da Satışa Sunulacak


Samsung mega akıllı telefonunu üretmeye başladı ve birkaç ay içinde Avrupa pazarında satışa sunacak. Samsung Mega 6.3 inç ekrana sahip olacak ve bu özelliğiyle mega telefon ünvanını da elinde tutacak. Cihaz bu özelliğiyle şimdiye kadar üretilen en büyük akıllı telefon olacak.


6.3 inç Dev Ekrana Sahip İlk Akıllı Telefon Olacak


Samsung daha önce Galaxy Note 2′yi pazara sürmüştü ve cihaz gerçekten çok iyi satış rakamları yakalayarak başarıya ulaştı. Gündemde Galaxy Note 3′ün tanıtılması varken bir anda karşımıza Galaxy Mega çıktı. Galaxy Note 2′nin ekranı 5.6 inç olmasına rağmen oldukça büyük bir akıllı telefondu, Mega’nın 6.3 inç ekranını düşününce mega kelimesini hak ediyor.


Rekoru Huawei’nin Elinden Alacak


Büyük ekrana sahip akıllı telefonlar içinde liderliği Çİn’li Huawei’nin çıkardığı 6.1 inç telefon elinde bulunduruyordu. Samsung Galaxy Mega’da 6.3 inç ekran kullanarak Huawei’nin elinden bu rekoru almayı planlıyor. Mega resmen satışa sunulduğunda piyasadaki en büyük ekrana sahip akıllı telefon olmaz özelliğini elinde bulunduracak.


Cihaz 1.7Ghz 4 Çekirdekli İşlemciye Sahip Olacak


Galaxy Mega 6.3 ekranında 720p çözünürlüğü destekleyecek ve cihaz Full HD olmayacak. Cihazın işlemcisi 1.7GHz 4 çekirdek ve hafıza 1.5GB RAM’e sahip olacak. Cihazın işletim sistemi  4.2 Android Jelly Bean olacak. Cihaz 8 ve 16 GB hafıza özelliğiyle gelecek ve cihaza SD kart takarak 32 GB ek hafıza özelliği kazandırabileceksiniz.


Samsung Mega Kardeşiyle Birlikte Tanıtıldı


Samsung Mega’ya kardeş de geliyor. Galaxy Mega’nın bir küçük boyuta sahip kardeşi ise 5.8 inç ekranla üretilecek ve 960 x 540 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Cihaz 1.4 GHz dört çekirdek işlemci ve 1.5GB RAM’le gelecek. Küçük Mega abisi gibi Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak.  Cihazlar Wi-Fi üzerinden haberleşecek ve birbirleriyle oyun vb gibi aktiviteleri gerçekleştirebilecekler. Ayrıca iki cihaz ekranları bölerek aynı uygulamayı aynı anda çalıştırabilecek.


Air View ve S 4′te Tanıtılan Özelliklere Sahip Olacak


Diğer Samsung cihazlarında olduğu gibi Galaxy Mega ve küçük kardeş Air View özelliğine sahip olacak. Samsung yaptığı açıklamada Mega’nın Mayıs’ta ilk Avrupa’da satışa sunulacağını ve ardından da Dünya’da satışa sunulacak.


// ]]>


Related-items




Samsung Galaxy Mega Çıkıyor İşte Özellikleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor