Audi ve T-Mobile 15 $'a Araçlara İnternet Sağlayacak

Audi ve T-Mobile birlikte araçlara internet hizmeti getirmek için proje üretiyorlar ve aylık 15 $ karşılığında Audi kullanıcıları önümüzdeki aylarda internet hizmetini ucuz fiyata kullanabilecek.


Araçlarda Wireless Sistemler Yaygınlaşıyor


Firmalar dijital dünyayı araçlarına taşımak için teknoloji yatırımlar yapıyorlar ve data sağlayan mobil operatörlerle anlaşmalar yapıyorlar. Bu firmaların başında gelenler Auid, BMW, Mercedes, Ford, Ferrari, Porche gibi firmalar. Araçlarda Wireless sistemler entegre edilmeye başlıyor. Hızlı internet data hatlarının devreye girmesiyle araçlarda wireless internet kullanımı yaygınlaşacak.


T-Mobile Audi İşbirliği Gelişerek Devam Ediyor


T-Mobile Dünya’nın önde gelen mobil operatörlerinden birisi. Firma Audi’nin infotainment sisteminin data sağlayıcısı. Bu sistem Dünya’nın en iyi sistemlerinden bir tanesi olarak biliniyor ve Audi T-Mobile işbirliği yeni değil geçmişe dayanan bir yapıya sahip.


İki firmanın çalıştığı yeni data planı sayesinde Audi kullanıcıları ve T-Mobile aboneleri çok daha ucuza internet kullanabilecek. Aslında ödemelere göre farklı data planları mevcut. Yeni data planına göre Audi sürücüleri sınırsız data kullanmak isterse aylık 30 $ ödeyecek.


Yıllık Kontratlarda İndirim Elde Ediyorsunuz


Bu data planı için yıllık kontrat imzalayan Audi sürücüleri aynı hizmeti 324 $ karşılığında kullanarak 36 $ indirim kazanacak. 600 $ iki yıllık kontratlı data planını seçtiklerinde ise 600 $ bir ödeme yaparak 120 $’lık indirim kazanacaklar. 30 aylık kontrat imzaladıklarında ise 450 $ ödeme yapacaklar.


Eğer aylık belirli bir data hakkı satın almak isterseniz 15 $ ödeme yapacaksınız ve yeni Audi satın alanlara 6 aylık ücretsiz data kullanım hakkı verilecek. 6 ay sonunda hizmetten memnun kalırsanız yukarıdaki planlardan birisini seçebilirsiniz. Audi data planıyla birlikte size SiriusXM radio, Google Earth, Google Voice ve hava durumu, haberler gibi araç kullanırken işinize yarayacak hizmetleri sunuyor.


// ]]>


Related-items




Audi ve T-Mobile 15 $'a Araçlara İnternet Sağlayacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor