Samsung Galaxy Tab 3 Çıkış Tarihi ve Özellikleri

7 inç ekrana sahip Samsung Galaxy Tab 3 tablet Mayıs ayında tanıtılıyor. Tablet çift çekirdekli işlemciye sahip olacak ve Android 4.1 işletim sistemi yüklü olarak gelecek.


Samsung tablet pazarında çok üst sıralar yükseldi ve ürün çeşitliliğini artırarak yeni tabletleri de ardı ardına duyuruyor. Firma akıllı telefonlarda yakaladığı başarıyı şimdi de tablet satışlarında gerçekleştirmek istiyor ve yeni cihazları pazara sürüyor. Geçtiğimiz günleride Galaxy Note 8′i tanıtan firma Note 3′ün tanıtımı için de hazırlık yapıyor.


Samsung Galaxy Tab 3 ise iPad Mini’ye rakip olacak gibi gözüküyor. Cihaz 7 inç ekrana sahip olacak. Cihazın ekran çözünürlüğü 1024 x 600 olacak ve 169 ppi piksel yoğunluğu olacak. Boyut ve özellik itibariyle iPad Mini’ye rakip Tab 3 işlemci açısından da rakibine yakın. iPad mini 1GHz işlemciye sahip. Tab 3 ise 1.2 GHz işlemciye sahip. Cihaz 300gram ve 111.1 x 188.0 x 9.9mm boyutlarında.


Cihazda ön ve arka olmak üzere 2 kamera yer alacak. Tab 3′ün arka kamerası 3 megapiksel olacak ve ön kamerası 1.3 megapiksel görüntü çekecek. Cihazın depolama kapasitesi 8GB ve 16GB dahili olacak ve 64GB’e kadar SD kartla ek hafıza dahil edilebilecek. Cihaz 3G ve 4 LTE GSM hatlarıyla çalışan versiyonu ve WiFi versiyonu olan 2 farklı özellikte satışa sunulacak.


Galaxy Note 8′le kıyasladığımızda dört çekirdekli işlemci ve 2GB Ram özelliğiyle Note 8 bir adım öne çıkıyor. Ayrıca Note 8′in kamerası 5 megapiksel ve 8 inç ekranı 1280 x 800 çözünürlüğe sahip. Aslında 2 cihaz özellik açısından birbirinden çok farklı değil. Note 8 bir kademe daha üstün bir cihaz. Tab 3′ün satış fiyatı 300 $ civarlarında olması bekleniyor. Türkiye satış fiyatı da 899 – 1299 TL civarlarında olacağını tahmin edebiliriz.


// ]]>


Related-items



 



Samsung Galaxy Tab 3 Çıkış Tarihi ve Özellikleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor