Facebook Home Android Telefonlar İçin Google Play'de

Facebook Home indirilmeye hazır hale getirildi ve Google Play’den uygulamayı uyumlu cihazlarınıza indirebilirsiniz. Android uyumlu cihazlara yükleyebileceğiniz Facebook Home hayatınızın merkezi olma yolunda.


Facebook-Home


Facebook Home Android Telefonlar İçin İndirilebilir


Facebook Home android telefonlar için başlangıç programı ve programın amacı insanların Sosyal Ağ’a daha hızlı bağlanmalarını sağlamak. Facebook bu uygulamayla android kullanıcıların kendi ağında daha fazla vakit geçirmelerini hedefliyor ve uygulamayı insanların merkezi yapmak istiyor.


Şimdilik Sadece Samsung ve HTC Telefonlarda Uyumlu


Uygulama şimdilik sadece android cihazlar tarafından destekleniyor. HTC One X, HTC One X+ ve Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II gibi android cihazlar tarafından uygulama desteklenecek. Uygulama ilk olarak HTC telefonlara yüklenerek satışa çıkarılacak. Facebook uygulamasının yüklü olacağı kendi telefonunun da üretimine başladı.


Samsung Galaxy S 4 satışa kısa bir süre sonra çıkarılacak ve akıllı cihaz Facebook Home’u destekleyecek. Eğer cihazınız uygulamayla uyumlu değilse üzülmeyin, kısa bir süre içinde hileler ve çeşitli tekniklerle telefonunuzda kullanabileceksiniz.


Google Play Puanlama Ortalaması 2.4 ( Orta )



Facebook Home’u telefonlarına yükleyenlerin yüzde 44′ü uygulamaya 1 yıldız verdi ve bu da uygulamanın geleceği için biraz endişe verici. Uygulamayı kullananların yüzde 19′u 4.5 yıldız ve yüzde 37′si de ortalama oy verdi. Uygulamayı bir günde oylayanların sayısı 3.328 civarlarında oldu. Toplam oy verenlerin ortalamasını alırsak uygulama 2.4 puan aldı.


// ]]>


Related-items



 



Facebook Home Android Telefonlar İçin Google Play'de

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor