Leap Motion Sayesinde Mouse ve Klavye Tarih Olacak

Leap Motion teknolojisi sayesinde bilgisayarınızı mouse ve klavye olmadan kontrol edebileceksiniz. Oyunları el hareketlerinizle oynayabileceksiniz ve 3D grafik programlarında çizimleri uzaktan yapacaksınız.


the-leap-motion


Leap Motion yeni bir teknoloji ve usb boyutunda bir adaptör sayesinde bilgisayarınızı dokunmadan yönetebiliyorsunuz. Adaptör şu an üretim bandında ve Mayıs ayında kargo için hazır olacak. Üretici firma HP ile de bir anlaşma yaparak teknolojisini HP bilgisayarlarla birlikte satılmasına izin verecek.


Aslında şirketin ismi de Leap Motion ve teknolojinin ismi de buradan geliyor. Bu teknoloji 3 boyutlu yazılımları kontrol edebiliyor ve teknolojiyi kullanarak çok çeşitli 3D programlarında kablosuz ve dokunmadan çizim yapabiliyor ve yazılımı kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca bu teknoloji sayesinde sunumlarınızı elinizi hareket ettirerek kontrol edebileceksiniz.


the-leap-motion-control


Cihaza gömülü şekilde gelen 3D kontrol özelliği ve alt yapı yazılımları sayesinde ek hiçbir uygulama veya yazılıma ihtiyaç duymadan 3D yazılımları kontrol edebileceksiniz ve bu da son kullanıcı için çok avantajlı bir durum. 3D oyunları kontrol etmeniz için bilgisayarınızda embedded ve standalone gibi çekirdek yazılım alt yapısı olması gerekiyor. Leap Motion entegre olarak bu teknolojiyi sunduğu için oyunları sorunsuz oynayabileceksiniz.


Leap Motion teknolojisinin en avantajlı yönü ise, satın aldığınız adaptörü hangi bilgisayara takarsanız takın sorunsuz bir şekilde bilgisayarı ellerinizle yönetebileceksiniz. Teknoloji ileride gözle kontrol gibi özellikleri de bünyesinde barındıracak. Airspace isimli uygulaması da app store’da indirilmeye hazır. Laptop’lar ileride çok gelişecek ve dokunmatik ekranlı cihazların yanı sıra elle kontrol özelliğini kullanacaksınız. O yüzden yeni bir bilgisayar satın almak için acele etmeyin.


https://www.leapmotion.com/


 


03-LeapMotion-Held


 


Leap-620


Leap-Motion


 


leap-motion


// ]]>


Related-items



 



Leap Motion Sayesinde Mouse ve Klavye Tarih Olacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor