Samsung Galaxy S 4 Active Güçlenerek Geliyor

Samsung Galaxy S 4 Active serisi su geçirmez olacak ve dış etkenlere dayanıklı gövdeye sahip özellikte üretilecek. Galaxy S 4 Active önümüzdeki yaz satışa sunulacak.


S 4 bugün itibariyle Türkiye’de satışa sunuldu ve özellikleriyle herkesi kendine hayran bırakıyor. S 3′ün satış rakamlarından sonra S 4′ün de aynı şekilde ses getireceği kesin gibi. Samsung Galaxy S 4 Active isimli başka bir seri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. S 4 Active sporcular veya zor koşullarda çalışan insanlar için vazgeçilmez bir telefon olacak.


S 4 Active selefinden daha dayanıklı gövdeyle üretilecek ve su geçirmez özelliğe sahip olacak. Bu şekilde deniz üzerinde veya altında çalışanlar cihazı rahatlıkla kullanabilecek. Basınç faktörünü dikkate alarak, denize girmeden önce bir araştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz:) Cihaz toza karşı da dayanıklı olacak ve toz geçirmez özelliğiyle ön plana çıkacak.


Samsung Galaxy S 4 Mayıs ayı itibariyle tüm elektronik marketlerde ve online alışveriş sitelerinde satışa sunulacak. Şu an itibariyle Turkcell ve diğer firmalar ön satışa başladı ve cihazın tanıtılmasının üzerinden ciddi bir süre geçti ve nihayet kısa bir süre içinde cihaza dokunma, görme ve cihazı kullanma imkanımız olacak.


// ]]>


Related-items




Samsung Galaxy S 4 Active Güçlenerek Geliyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor