iPhone 5S Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yeni İPhone hakkında haberler birkaç ay önce ortalıkta dolaşmaya başlamıştı; fakat akıllı telefonun 5S ya da 6 olarak mı adlandırılacağı netleşmemişti. Artık her şey net ve yeni cihazın ismi iPhone 5S olacak.


iPhone 5S’in Üretimi Yaza Bitecek


Apple, ortaya çıkan planlara göre yeni akıllı cihazının üretimine içinde bulunduğumuz yılın 2. çeyreğinde başlayacak ve iPhone 5S’in üretimi yaz sonu bitecek. Yeni cihaz iPhone 5′le aynı tasarıma sahip olacak. Sadece cihazın özelliklerinde iyileştirme yapılacak. Cihazın satışı ise sonbaharı bulabilir; fakat bu konu netleşmiş değil.


Gelecek 2 Seriyi de Steve Jobs Tasarladı


Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir söylentiye göre iPhone 4S ve 5′in tasarımları ve geliştirilmesi Steve Jobs’ın yönetiminde yapıldığı iddiası ortaya atılmıştı. iPhone 4S’te kullanılan S harfinin Apple’ın efsanevi lideri Steve Jobs adına kullanıldığı belirtilmişti. Apple tarafından da yalanlanmayan bu söylentilere göre 4 ve 5 serilerini de Steve Jobs geliştirmişti.


5 ve 5S’in Tasarımı Aynı Olacak


iPhone 5S’in tasarımı 5′le aynı olacak, sadece donanımsal teknik özellikleri geliştirilecek. Akıllı cihazın kamerası 8 megapiksel’den daha yüksek olacak ve ekran renk kalitesi artırılacak.  iPhone 5′te şikayet konusu olan titreşimdeyken çok gürültü yapmasına da çözüm olarak yeni bir titreşim motoru kullanılacağı. Cihaza yakın alan iletişim ve kredi kartı özelliği ekleneceği henüz net değil.


Geniş Ekranlı iPhone Bu Sene Olmayacak


Bu sene Apple’ın daha geniş ekrana sahip bir telefon çıkaracağını düşünenler yanıldılar. Apple telefonun tasarımından gayet memnun ve şirketin önümüzdeki seneye kadar telefonun boyutlarıyla ilgili bir geliştirme yapmayacağı kesin. Eğer daha geniş ekranlı bir iPhone hayali kuruyorsanız, önümüzdeki seneyi beklemeniz gerekir.


// ]]>


Related-items




iPhone 5S Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor