Samsung Galaxy Note 3 Metal Gövdeyle Çıkabilir

Bu yaza teknoloji damgasını vuracak; çünkü Samsung Galaxy Note 3, Galaxy Mega, iPhone 5s, iPad 5 ve İPad Mini 2 duyurulacak. Note 3 metal gövdeye sahip olabilir ve bu özelliğiyle Samsung farklı bir strateji uygulayabilir.


Note 2 Satış Rakamları Samsung’u Mutlu Etti


Galaxy Note 2 çok iyi bir başarı grafiği çizdi ve satış rakamları Samsung’un yüzünü güldürdü. Samsung akıllı telefon ve tablet pazarında Apple’ın ardından gelen çok başarılı bir firma ve çıkardığı cihazlarla rakiplerinin birçoğunu geride bıraktı. Apple ve Samsung, bu iki firma akıllı cihaz pazarının yüzde 50′den fazlasını ellerinde tutuyor.


8 Çekirdekli İşlemciyle Geliyor


Söylentilerin her zaman yüzde 95 oranında doğru çıktığını biliyoruz ve Note 3′le ilgili ortaya çıkan söylentiler, cihaz 6 inç ekrana sahip olacak ve  Exynos 5 Octa-Core yani 8 çekirdekli işlemciye sahip olacak. Cihaz 13 megapiksel kameraya sahip olacak ve LTE destekli olarak çıkacak. Cihaz ayrıca Android’in en son sürümüne sahip olarak pazara sürülecek.


S Pen ve HD Özelliklerle Daha Güçlenecek


Note 3′le gelecek birçok özellik S 4′le duyurulan özelliklerin devamı olacak. Cihaz Note 2′de olduğu için S Pen kalemle birlikte gelecek. Akıllı telefonun HD çekim yapacağı ve HD filmleri destekleyeceği de söylentiler arasında. Bu özellikleriyle Note 3 tam bir multimedia cihazına dönüşerek kendi alanında lider olacak.


Metal Kasa Söylentileri Güçleniyor


Bir diğer önemli söylenti de cihazın tasarımıyla ilgili. Samsung Note 3 alüminyum kasayla satışa sunulacak. Herkes Samsung’un teknolojisinin ne kadar ileriye gittiğini gördü ve bu alanda artık hiç kuşku yok; fakat tasarım ve malzeme olarak hala eleştiri söz konusu. Örneğin S 4 çok iyi bir telefon olmasına rağmen plastik kasası yüzünden ucuz gözüküyor ve bu durum kullanıcılar tarafından eleştiri konusu.


Önümüzdeki Yaz Tanıtılacak


Galaxy Note 3′ün önümüzdeki yaz tanıtılması bekleniyor ve cihazın özellikleri birkaç ay içinde ortaya net bir şekilde çıkacak. Söylentiler genelde doğru çıkıyor ve teknik özelliklerinin yukarıda yazdıklarımızla hemen hemen aynı olacağı kesin gibi. Metal kasalı bir Note 3 görebilecek miyiz? Bekleyip görelim:)


// ]]>


Related-items




Samsung Galaxy Note 3 Metal Gövdeyle Çıkabilir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor