iPad 5 Tasarımı, Özellikleri, Fiyatı

iPad 5 bu yaz tanıtılacak ve Eylül’de satışa sunulacak. iPad 5′in tasarımı da ortaya çıktı ve cihaz için üretilen kılıflar Alibaba.com’da satışa sunuldu.


Kılıfları Alibaba.com’da Satışta


ipad 5


Apple iPad 5′in çıkış tarihi konusunda hiçbir sır vermiyor; fakat söylentilere göre ve şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre önümüzdeki yaz iPad 5 resmi olarak tanıtılacak. Cihazın tasarımları da internete sızdı ve hatta biraz daha ileriye giden bir detay hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. Alibaba.com’da iPad 5 kılıfları firmaların toplu satın alması için satışa sunuldu.


Cihaz Üretilmeden Kılıflar Üretilmeye Başlandı


Biz cihazın tasarımının nasıl olacağını merakla beklerken, üretici firmalar iPad 5 kılıflarını üretmeye çoktan başladılar ve satış anlaşmaları yapmak için alibaba.com’da ürünleri sergiliyorlar. Biraz alibaba.com hakkında bilgi verelim; Alibaba.com çinli B2B eticaret sitesi ve üreticiler ürünlerini bu site aracılığıyla satışa çıkarıyor ve iş anlaşmaları yapıyor. Alibaba.com tek üründen ziyade çoklu alım – satımın gerçekleştiği bir e-ticaret platformu.


iPad 5 Sağ ve Sol Kenar Atılarak İnceltilmiş


Satışa sunulan iPad kılıflarındaki iPad tasarımlarını incelediğimizde cihazın sağ ve sol kenarlarının inceldiğini fark ediyoruz. Cihazın boyutları biraz daha incelmiş; fakat ekran boyutu bir önceki iPad’lerle aynı. Bu yönüyle iPad aynı iPad Mini’lere benzemiş. iPad 5′in biraz daha ince olacağı ve işlemcisinin hızlandırılacağı da söylentiler arasında.


Satın Alma Planlarınız iPad 5 İçin Yapın


Aslında iPad kılıflarını gördükten sonra cihazın tasarımlarının da bu şekilde olacağına kesin gözüyle bakabiliriz; çünkü firmalar boşuna kılıf üretmez. Ayrıca geçmişte çıkan cihazlar için süreç bu şekilde işledi. Cihazlar çıkmadan önce kılıf ve diğer aksesuarları satışa sunulmuştu. Bundan dolayı planlarınızı iPad 5 üzerine yapabilirsiniz.


Resim : Macrumors.com


// ]]>


Related-items



 



iPad 5 Tasarımı, Özellikleri, Fiyatı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor