Sony PlayStation 4 Bugün Tanıtılıyor ve 7 Yıllık PS3 Serüveni Bitiyor

Sony geçtiğimiz ay basına gönderdiği lansman davetiyeleriyle önemli bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu ve tüm medyayı bu etkinliğe davet etti. Ayrıca sosyal medya’da yayınlanan viral kampanyalarla da 20 Şubat’ta gerçekleşecek basın toplantısına ilgiyi en üst düzeye çıkardı. Peki 20 Şubat’ta Sony ne tanıtıcak?

Bu sorunun cevabı aslında çok basit. Sony 20 Şubat’ta ( Bugün ) yapacağı basın toplantısıyla yeni oyun konsolu PlayStation 4′ü tanıtacak. Aslında bu duyuru beklenmedik bir anda geldi; çünkü uzmanlara göre yeni PS4′ün çıkış tarihi 2014 olarak bekleniyordu. Konsol beklenenden çok daha erken piyasaya sürülecek. Sony’nin PS4′ü bir yıl daha erken piyasaya sürmesinin ana nedeni pazarda yaşanan rekabet olarak görülüyor.

Konsolun özellikleriyle ilgili bir çok bilgi var ve bu bilgilerin birçoğu aslında söylenti. Söylentilere bakılırsa PS4 çok ciddi özelliklerle karşımıza çıkacak; çünkü PS3′ün 7 yıl rakipsiz devam etmesi, özelliklerinin çok üst seviyede olmasından kaynaklanıyor. Sony PS4′de de aynı stratejiyi uygulayacak ve çok üst seviye bir konsol piyasaya sürerek uzun süre ayakta kalmaya çalışacak.

Aşağıda Sony’nin viral kampanyasını izleyebilirsiniz.


Sony PlayStation 4 Bugün Tanıtılıyor ve 7 Yıllık PS3 Serüveni Bitiyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor