Logitech iPad Mini İçin Ultra İnce Klavye Üretti

Logitech mouse, klavye, ses sistemi gibi bilgisayar aksesuarları üreten lider firmalardan birisi. Logitech’in ürünleri çok kaliteli ve aldığınız zaman başınız ağrımadan uzun süre kullanabilirsiniz. Firma iPad Mini için ultra ince klavye üretti ve bu son teknolojiye sahip ürün çok kısa bir süre içinde satışa sunulacak.

Logitech geçtiğimiz senelerde iPad için çok kaliteli bir klavye üretmişti ve bu ürün iPad sahipleri tarafından çok beğenildi. iPad mini’nin çıkmasının ardından, bu cihaz boyutları itibariyle kullanıcıların tercihleri arasında yerini aldı ve satış rakamlarının da iyi olmasıyla piyasada çok fazla iPad mini mevcut. Tabletlerin ekranlarının dokunmatik olmasından dolayı uzun yazılarda klavyeye ihtiyaç duyuyoruz ve iPad mini için piyasada klavye yok.

Logitech bu açığı kapatmak için kolları sıvadı ve iPad mini için klavye üretti. Bu klavye önümüzdeki günlerde satışa sunulacak ve ben de bir tane satın almak istiyorum. Klavye iPad mini’ye manyetik olarak yapışacak ve ayrıca iPad mini’nizin koruma kılıfı işlevi de görecek. Amerika’da 79 $ dolara satışa sunulacak olan klavye’nin Türkiye fiyatı henüz belli değil; fakat 150 – 200 TL gibi bir aralıkta satışa sunulabilir.


Logitech iPad Mini İçin Ultra İnce Klavye Üretti

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor