Nano Quadcopter'in Ön Satışları Başladı Video'yu İzleyin Hünerlerini Görün

4 pervaneli Quadcopter’le ilgili bir yazı yazmıştık ve bu küçük cihaz herkesi kendine hayran bıraktı. Mini Quadcopter o kadar başarılı oldu ki, ayın en fazla ilgi çeken teknolojik cihazları arasında yerini aldı ve hünerleriyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Quadcopter’in ön satışları başladı ve 173 $ vererek bir tane satın alabilirsiniz. Bu fiyatı ödeyerek multi sensörlere sahip bir Quadcopter satın alacaksınız. Eğer 143 $ ödeme gücüm var derseniz de basic modeline sahip olabilirsiniz. Quadcopter’in ihtiyaç duyduğunuz pervaneli gibi gerekli parçaları da ayrıca satın alabilirsiniz. Quadcopter’in ön satışına başvurup  ücretini ödedikten sonra, Nisan ayından itibaren kargolanmaya başladığında ilk size gönderilecek.

Quadcopter projesi açık kaynak olarak tamamlanan bir proje ve yazılımları da açık kaynak yazılım kullanılarak hazırlanmış. 173 $’lık versiyonundan satın aldığınızda altimeter ve  manyetometre’yle gelecek. Bu sayede yükseklik ve yönünü kendisi belirleyebilecek, yani otomatik olarak yükseklik ve açısını hesaplayacak. Siz ise sadece Joystick’le quadcopteri kontrol edebileceksiniz.

Bu helikopterin ağırlığı sadece 19 gram ve boyutları 7 cm en ve boy. Cihazın şarj süresi yaklaşık 20 -25 dakika ve tam şarjla havada 10dk yakın süreyle uçabiliyor. Aşağıdaki videoyu izleyerek bu mini quadcopter’in hünerlerini görebilirsiniz.

Ön satıştan yararlanmak için Bu Linke Tıklayın


Nano Quadcopter'in Ön Satışları Başladı Video'yu İzleyin Hünerlerini Görün

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor