Samsung Galaxy S IV Çıkış Tarihi Kesinleşti, GS4 Nisan'da Satışa Sunuluyor

Samsung Galaxy S IV hakkında ser veriyor sır vermiyor. Cihaz hakkında bilgiler o kadar az ki, Samsung’un ne yaptığını kestirmek mümkün değil; fakat son çıkan söylentilere göre Galaxy S 4′ün çıkış tarihi Mart olarak belirtildi. SamMobile tarafından yapılan açıklamayla 15 Mart’ta Samsung Galaxy S IV duyurulacak.

SamMobile, Samsung hakkında haberler veren blog sitesi. Bildiğiniz gibi artık en güncel haberleri blog sitelerinden alıyoruz ve bu site de Apple’ın Mac Rumors blog sitesine benzer bir site. Sitede yapılan açıklamaya göre Samsung Galaxy S 4 15 Mart’ta duyurulacak ve Nisan başlarında Avrupa, Ortadoğu, Asya’da satışa sunulacak. Daha sonrasında ise Amerika’da satışa sunulacak.

Daha önce Samsung’un World Mobile Congress’te Galaxy Note 8.0 tabletini duyuracağını yazmıştık. Samsung’dan Galaxy  S 4′le ilgili resmi açıklama gelmedi; fakat çok yakın bir zamanda medyaya davetiyelerin gönderileceğini de öngörmek lazım. Galaxy S IV ‘ü tanıtmak için Samsung’un çok büyük ve prestijli bir show hazırlayacağına kesin gözüyle bakabiliriz; çünkü ortamdaki rekabet ve Galaxy S III’ün yakaladığı başarının ardından Samsung yine gövde gösterisi yapacak.

Samsung Galaxy S IV’ün söylentilere göre tahmin edilen özelliği ise : 1.8 GHz Exynos 5 Octa 8 çekirdek işlemci ve 5 – 6 inç ekran, Kablosuz şarjla birlikte 13 mega piksel kamera özelliği ve Full HD video çekimi gibi özelliklerle geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.


Samsung Galaxy S IV Çıkış Tarihi Kesinleşti, GS4 Nisan'da Satışa Sunuluyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor