Xbox One - PlayStation 4 Fiyatı Ne Olacak

Microsoft Xbox One ve Sony PlayStation 4 geçtiğimiz günlerde tanıtıldı ve özelliklerini gördük. Peki oyun dışına çıkarak all-in-one eğlence platformuna dönüşen bu iki oyun konsolunun fiyatı ne olacak hiç merak ettiniz mi?


Microsoft yeni oyun konsolunu geçtiğimiz hafta tanıttı ve cihazın özelliklerini tüm dünya aynı anda öğrendi. Aslında bu sunuma eleştiriler de gelmedi değil. Teknoloji uzmanları sunumun çok zayıf kaldığını ve cihazın özelliklerinin tam yansıtılmadığını belirttiler.


Bir diğer eleştiri de oyun severlerden twitter üzerinden gelen tepkilerdi. Sunumun ardından teknoloji uzmanları ve oyun severlerin ortak görüşü Call of Duty : Ghosts sunumundaki Alman Kurt köpeğinin daha akıllarda kaldığıydı:) Microsoft bu sunumda Xbox hayranlarını aslında hayal kırıklığına uğrattı.


Gelen eleştirilerin en önemlisi ise Xbox One’ın All-in-one yani her işin yapıldığı eğlence platformuna dönüşmesiydi. Bir oyun konsolunun kendi alanından uzaklaşıp; eğlence platformuna dönüşmesine gerek var mı? Eleştiriler aslında bu konu üzerinde ve konsolun eğlence platformu olmasından dolayı da fiyatının artması bekleniyor.


Xbox 360 ve PS3 oyun konsolunun satış fiyatı yaklaşık 300 – 400 $ civarındaydı ve bu konsollar sadece oyuna yönelmişti. Yani All-in-One değildi. Gerçi PS3 ve Xbox 360′la az da olsa internette gezinme vs gibi işler yapabiliyordunuz; fakat tam anlamıyla bir eğlence platformuna dönüşmemişlerdi. Xbox One ve PS4 satış fiyatı yaklaşık 750 – 800 $ arasında bir fiyat olacak. Türkiye’deki satış fiyatı ise 1.500 – 2.000 TL civarlarında olacağını düşünebiliriz.






Related-items



 



Xbox One - PlayStation 4 Fiyatı Ne Olacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor