Samsung Galaxy S4 Mini Geliyor

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S4′ün mini versiyonunu uygulama sitesine ekledi ve bu yaz Galaxy S4 Mini’nin satışa çıkacağını resmi olarak olmasa da doğruladı.


Samsung resmi olarak doğrulamasa da uygulama sitesine Galaxy S4 Mini’nin fotoğraflarını ekledi. Aslında söylentilere göre Samsung, S4 Mini’nin resmini yanlışlıkla uygulama sitesine yükledi ve fark edilir edilmez de hızlı bir şekilde siteden resmi kaldırdı.


Galaxy S4 Mini GT-I9195 koduyla yayınlandı ve uygulama sitesinde yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırıldı. Samsung satış rakamlarıyla yüzünü güldüren Galaxy S4′ün daha ucuz modeli olan Mini modelini piyasaya sunarak satış rakamlarını alt üst etmeyi planlıyor.


Mevcut S4′ün satış rakamları birkaç ay içinde 10 milyon adede ulaştı ve bu önemli bir rekor. Samsung haberi resmi olarak doğrulamadı ve Galaxy S4 Mini’yi de duyurmadı; fakat sitesinden resmin yayınlanması ve model numarasının da yer almasından dolayı cihazın yazın duyurulmasına kesin gözüyle bakabiliriz.


S4 Mini 8 megapiksel kameraya sahip olacak ve 4.3 inç ekranla satışa sunulacak. Özellikleri itibariyle S4′den biraz daha az özelliğe sahip olacak. HD ekrana sahip olacak cihaz 16GB dahili hafıza ve 1GB ram özelliğiyle S4′ü aratmayacak.






Related-items




Samsung Galaxy S4 Mini Geliyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor