Apple iOS 7 Otomobillere Entegre Olacak

iOS 7 mobil işletim sistemi araçlara entegre olacak şekilde geliştiriliyor. Siri sayesinde araçlarda sesle iPhone’nunuzu dokunmadan yönetebileceksiniz.


iOS 7 ARAÇLARA ENTEGRE OLACAK


Apple yeni işletim sistemi üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor ve yeni versiyonda Siri’yi daha da güçlendirecek. Apple iOS 7 araçlara entegre olabilecek ve Siri sayesinde araba kullanırken iPhone’a dokunmadan sesle kontrol edebileceksiniz. Yeni özelliğin ismi Siri iFree ( Gözler Serbest ) olacak ve cihazı sesle yönetebileceksiniz.


iTUNES’TAN MÜZİKLERİ ARACINIZA ENTEGRE EDEBİLECEKSİNİZ


Apple ayrıca harita özelliğini de araçlara entegre etmek için uğraşıyor. Araçların infotainment sistemine entegre olacak şekilde geliştirdiği Apple iOS 7′de haritalar araca entegre olacak ve bu sayede iPhone haritası üzerinden aradığınız yeri çok rahat bir şekilde bulabileceksiniz. Sire sayesinde ise araç kullanırken sesle mesaj yazabileceksiniz, iTunes’tan müzik dinleyebileceksiniz.


SIRI EYES FREE ARAÇLARA GİRİYOR


Siri Eyes Free yaklaşık 1 yıl önce duyuruldu ve ilk olarak General Motors araçlarına entegre edildi. Daha sonra diğer markalarla da anlaşma yapıldı ve Audi, Toyota, Mercedes, BMW gibi markaların araçlarına entegre edildi. Siriyi harekete geçirmek için araçların vites koluna bir buton yerleştiriliyor ve bu butona basarak siriyi hareket geçiriyorsunuz. Apple ios 7 araçları baştan aşağıda değiştirecek.


SOSYAL MEDYA ENTEGRASYONU KOLAYLAŞACAK


Araçlara Siri ve iPhone’un entegre edilmesinin çok fazla faydası var. Telefonunuzda bulunan müzik dosyalarını aracınızda dinleyebiliyorsunuz ve internet bağlantınızı araca entegre edebiliyorsunuz. Ayrıca haritalarda yer bulmak ve daha önce bulunduğunuz ( Four Square aracılığıyla ) yerleri iPhone’dan aracınızın navigasyon sistemine aktarabiliyorsunuz.


APPLE UCUZ iPHONE ÇIKARACAK MI?


Son günlerde sıkça duyduğumuz bu sorun cevabını net bir şekilde alamıyoruz; fakat Apple’ın böyle bir planı olduğu söylentileri yayılıyor. Apple’ın karlarının son dönemde düşmesi de bu söylentinin iyice dillendirilmesine neden olmuş olabilir. iPhone satışları yüzde 30 azalmış durumda ve Apple satışlarını yukarıya çekmek istiyor.Apple önümüzdeki aylarda 300 $ altında satışa sunulacak yeni iPhone’ları piyasaya sürecek. Samsung’un S4 mini de uyguladığı stratejiyi Apple da uygulamak istiyor ve kar marjını artırma planları yapıyor. Apple’ın ucuz iPhone modeli plastik kasaya sahip olacak ve materyallerin üretim maliyetleri düşürülerek üretilecek. Bu şekilde cihazın fiyatı da düşürülmüş olacak.


// ]]>Related-items



 


 



Apple iOS 7 Otomobillere Entegre Olacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor