Sony Xperia ZR Su Altında Full HD Video Çekecek

Sony Xperia ZR sayesinde su altında da video ve fotoğraf çekimi yapmak artık gerçeğe dönüşüyor. Sony’nin yeni akıllı telefonu size bu imkanı verecek.


Sony uzun süredir akıllı telefonlarını geliştirmek için tüm gücüyle çalışıyor ve önemli yenilikler gerçekleştiriyor. Bu yeniliklerle birlikte Sony telefonlar her geçen gün daha popüler hale gelecek özelliklere kavuşuyor. Yeni Xperia ZR de yeniliklerle karşımıza çıkıyor.


Sony Xperia ZR suda çekim yapma özelliğine sahip olarak satışa sunulacak. Telefon 1.5 mt su altında video ve fotoğraf çekimine imkan verecek. IP55 ve IP58 su direncine sahip olacak akıllı telefon android işletim sistemiyle çalışacak.


Telefon sadece tatlı sularda çekim yapacak, eğer deniz suyunda çekim yapmayı denerseniz sorunla karşılaşabilirsiniz. Aslında daha derinlerde ve her türlü su ortamında çekim yapma imkanı olmaması bir dezavantaj. Fakat her şeye rağmen başlangıç için yine de tercih edilebilir bir özellik.


Xperia ZR 4.6 inç ekran boyutuna sahip ve 1.5 GHz 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemciyle çalışıyor. Telefon 13 megapiksel kameraya sahip ve 2GB RAM’le hızlandırılmış. Telefonun dahili hafızası 8GB biraz yetersiz. Sony’nin yeni telefonu özellikleri itibariyle yine de iyi düzeyde bir telefon olarak kendini gösteriyor.






Related-items




Sony Xperia ZR Su Altında Full HD Video Çekecek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor