Uygun Bütçeli iPhone Bu Sene Çıkabilir

iPhone’un daha uygun fiyatlı modeli önümüzdeki aylarda tanıtılabilir. Önümüzdeki aylarda 5s’in duyurulmasının ardından daha uygun bütçeli telefon modelini Apple pazara sürebilir.


Son günlerde Apple’ın ucuz iPhone çıkaracağı konuşuluyor ve bu haberi destekleyecek güçlü haberler ortalıkta dolaşıyor. Apple bu yıl içinde piyasaya daha uygun bütçeli telefonunu pazara sürerek satış payını artırmak istiyor. Parça sağlayıcı bazı firmalardan yayılan haberlere göre Apple üretime çoktan başladı.


Aynı kaynaklar daha önce iPhone 5′le ilgili de bilgi sızdırmıştı ve iPhone 5 duyurulduğunda telefonun özellikleri söylenenleri doğruladı. Söylentilere göre ucuz iPhone modeli plastik malzemelerden üretilerek maliyetler düşürülecek ve bu da telefonun fiyatının düşmesine neden olacak.


Apple üst segmente hitap eden bir marka ve ürünlerinin fiyatı çok üst seviyede ve bundan dolayı orta sınıfın satın alma yapması çok kolay olmuyor. Apple daha uygun bütçeli iPhone üreterek orta sınıf pazar payını da artırmak istiyor. Apple’ın karlarının son dönemde düşmesi de bu söylentinin iyice dillendirilmesine neden oldu. iPhone satışları yüzde 30 azalmış durumda ve Apple satışlarını yukarıya çekmek istiyor.


Apple önümüzdeki aylarda 300 $ altında satışa sunulacak yeni iPhone’ları piyasaya sürecek. Samsung’un S4 mini de uyguladığı stratejiyi Apple da uygulamak istiyor ve kar marjını artırma planları yapıyor. Apple’ın ucuz iPhone modeli plastik kasaya sahip olacak ve materyallerin üretim maliyetleri düşürülerek üretilecek. Bu şekilde cihazın fiyatı da düşürülmüş olacak.


// ]]>


Related-items




Uygun Bütçeli iPhone Bu Sene Çıkabilir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor