iPad Mini 2 Retina Ekranla Geliyor

Apple iPad Mini 2′yi önümüzdeki Haziran’da üretimine başlanacak. Retina ekrana sahip olacak tabletin üretimi sonbaharda tamamlanacak ve yıl sonunda cihaz raflarda yerini alacak.


iPad Mini geçtiğimiz yıl sonunda satışa sunuldu ve satış rakamları çok iyi gittiği için Apple bu küçük boyutlardaki tabletini geliştirmeye karar verdi. Cihazın son çeyrekte toplam satışı 19.5 adete ulaştı ve bu rakam Apple’ın yüzünü güldürdü. Satış rakamlarının iyi gitmesinden dolayı firma tabletin bir üst modelini üretmeye karar verdi.


İpad mini 2′nin retina ekrana sahip olacağı konusunda bir belirsizlik vardı; fakat ekran üreticisi bir firmanın verdiği bilgilere göre Apple iPad Mini’yi retina ekranla üretecek. Cihazın üretimi önümüzdeki Haziran veya Temmuz’da tamamlanacak. ipad mini 2 retina 7.9 inç ekrana sahip olacak ve ekran çözünürlüğü 2048 x 1536 piksel olacak.


Apple yeni cihazı yazın üretimi tamamlandıktan sonra önümüzdeki sonbaharda satışa sunabilir. Apple CEO’su Tim Cook yaptığı açıklamada önümüzdeki yıl ( 2014 ) devrim yaratacak yenilikler gerçekleştireceklerini söyledi. ipad mini 2 retina mevcut sürümden daha ince ve özellikleri açısından daha üst seviyede olacak. Tim Cook’un söylediği gibi 2013 yılı geçiş yılı olacak ve İphone, ipad mini 2 retina için devrim şeklinde yenilikler 2014′te gerçekleşecek.


// ]]>


Related-items



 



iPad Mini 2 Retina Ekranla Geliyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor