Google Glass Özellikleri Videoda

Google Glass teknolojiyi değiştirecek bir icat ve önümüzdeki yıllara damgasını vuracak. Bu teknoloji cihazın özellikleri görsel bir Show şeklinde videoda detaylı bir şekilde anlatılıyor.


Google Glass’ın üretimi tamamlandı ve seçilmiş birkaç kişi bu cihazı kullanmaya çoktan başladı. Bu şanslı kişiler arasında olmayanlar merakla Glass’ın çıkış tarihini bekliyor ve bu teknoloji harikası cihazı kullanmak istiyor. Cihazı kullanmak için bir süre beklemek zorundayız ve özelliklerini videolar sayesinde öğreniyoruz.


Glass’ı kullanmak için kullanma kılavuzuna ihtiyacımız var diye düşünüyoruz; çünkü buna benzer bir cihazı daha önce sadece bilimkurgu filmlerinde görmüştük. Google bize yardımcı olmak için bir video hazırladı ve yeni teknolojik oyuncağını bu videoyla detaylı bir şekilde anlatıyor.


Glass’ı bir gözlük şeklinde başınıza takıyorsunuz ve cama entegre olmuş ekran sayesinde bütün dataları görebiliyorsunuz. Gözlerinizin önünde yer alan birkaç inçlik ekran aslında bir devrim. Bu teknoloji sayesinde baktığınız her nokta hakkında bilgiler anlık olarak gözlerinizin önüne akacak.


Örneğin Glass’ı kullanıyorsunuz ve taksimde yürüyorsunuz. Kafanızı mağazaların bulunduğu noktaya çevirdiğinizde ve Starbucks’a baktığınızda fiyatlar, doluluk durumu ve içeride yer var mı gibi çok önemli bilgileri wireless aracılığıyla öğrenebileceksiniz.


Ayrıca bu teknolojik cihazı sadece sokaklarda değil;  aracınızdan tutun birçok alanda Glass’ı kullanabileceksiniz ve kişisel bilgi kaynağınız olacak.


 


// ]]>


Related-items



 



Google Glass Özellikleri Videoda

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor