Samsung Galaxy S4 15 Günde 6 Milyon Sattı

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S4 satışa sunulmasının ardından 15 gün gibi kısa bir sürede 6 Milyon adet satarak tarihi bir rekora imza attı.


Samsung yaptığı duyuruyla 26 Nisan’da tanıtımı yapılan yeni amiral gemisi Galaxy S4′ün 6 milyon adet satıldığını açıkladı. 15 gün gibi kısa bir sürede 6 milyon adet satış rakamı Galaxy S akıllı telefonlar arasında en yüksek satış rakamına ulaşarak zirveye oturdu.


Samsung Galaxy S4 26 Nisan’da satışa sunuldu ve 30 Nisan’da 4 milyon adet sipariş yola çıkarıldı. 4 gün gibi kısa bir süre içinde 4 milyon satış rakamına ulaşan akıllı telefon başka bir rekora da imza atmış durumda. Daha önceki S serileriyle karşılaştırdığımızda S4 açık ara önde.


Galaxy S 3 21 günde 3 milyon rakamına ulaşmıştı. Galaxy S2 ise 55 günde bu rakamı yakaladı ve ilk cihaz olan Galaxy S neredeyse 3 milyon rakamına 90 gün gibi bir sürede ulaştı ki bu rakam bile o zamanlar çok iyi kabul ediliyordu. S4 bir rekora imza atarak sadece 4 günde bu rakama ulaştı.


Samsung konuyla ilgili yaptığı açıklamada 10 milyon barajını 1 ay içinde aşmayı beklediklerini ve taleplerin artması halinde üretimi hızlandıracaklarını belirtti. iPhone 5′le satışları kıyasladığımızda Apple her zaman önde gidiyor. iPhone 5′in duyurulmasından hemen sonra ön satışlar 24 saatte 2 milyon rakamını yakalamıştı.


Samsung Galaxy S4 bu gidişle satış rakamlarını zorlayarak S3′ün rekorunu elinden alacağı kesin gibi. Samsung S serisi telefonlarının yakaladığı satış başarısıyla Android telefonlar içinde dominant bir duruma yükseldi.






Related-items




Samsung Galaxy S4 15 Günde 6 Milyon Sattı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor