Samsung Galaxy S4 Mini Özellikleri

Samsung Galaxy S4 Mini daha güçlü kamera özelliğiyle geliyor. Samsung yeni telefonunu 16 megapiksel kamerayla donatacak ve optik zoom kullanacak.


S4′ün satışa çıkarılmasının ardından herkes merakla, S3′te olduğu gibi telefonun daha küçük versiyonu olan mini modelini merak ediyor. Yeni telefonun isminin mini olup olmayacağı kesin değil. Telefonun ismi Galaxy S4 Zoom’da olabilir; çünkü bu telefonda ilk defa optik zoom kullanılacak.


Galaxy S4 Zoom’un arka kamerası 16 megapiksel olacak ve optik zoomla desteklenecek. Telefonun üzerinde entegre olacak optik zoom 10x zoom yapabilecek ve bu özelliğiyle S4 Zoom rakiplerinin önüne geçecek. Galaxy S4′te kamera özelliği 13 megapiksel olduğu için, S4 zoom daha gelişmiş kamera özelliği ve boyut avantajıyla karşımıza çıkacak.


Galaxy S4 Zoom’la gelecek kamera ve zoom özelliği akıllı telefon dünyası için bir devrim olacak. Apple da böyle bir sistem üzerinde çalışıyor ve çok kısa bir süre içinde satışa çıkaracağı telefonunda zoom özelliği görebiliriz. S4 Zoom’un çıkış tarihi net olmamakla birlikte önümüzdeki yaz sonu satışa sunulabilir.


// ]]>


Related-items



 



Samsung Galaxy S4 Mini Özellikleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor