Intel Laptoplar İçin Hızlı İşlemci Üretecek

Intel’in Iris isimli işlemcisi laptopların daha hızlı işlem yapmasına imkan verecek. Iris sayesinde laptoplarda oyun oynamak ve 3 boyutlu programları rahat bir şekilde çalıştırabileceksiniz.


Intel’in bir sonraki işlemcisinin ismi Haswell ve bu işlemciye entegre Iris isimli grafik kartı takılarak mevcut işlemcinin performansı ikiye katlanacak. Daha önceki seri olan Ivy Bridge işlemcide kullanılan HD Graphics 4000 grafik kartından 2 kat daha hızlı çalışacak.


Yeni nesil laptoplarda Haswell işlemciler kullanılacak ve bu cihazlarda oyun oynamak çok daha kolay olacak. Ayrıca yüksek işlemci gücü gerektiren 3 boyutlu programları da bu işlemciler sayesinde laptoplarınızda çok rahat bir şekilde çalıştırabileceksiniz.


Yeni nesil işlemcilerde bulunan grafik kartlar sayesinde 4K ( 3840 x 2160 ) piksel çözünürlükteki videoları laptopınızda izleyebileceksiniz. Ses dosyalarını çevirebilecek ve çok yüklü işlemleri laptoplarınızda yapabileceksiniz. Yüksek çözünürlüklü bir video üzerine ses yazmak çok ciddi işlemci gücü gerektiren bir işlemdir ve yeni nesil işlemciler laptoplarda bu işlerin üstesinden çok rahat gelebilecek.


Eğer yeni bir laptop almaya karar verdiyseniz biraz daha beklemenizi tavsiye ederiz. Önümüzdeki yıllarda çıkacak laptoplar daha güçlü işlemciye sahip olacak ve daha az enerji tüketecek. Bu laptoplar ayrıca çok daha performanslı işlem gücüne sahip olacak.


// ]]>


Related-items



 



Intel Laptoplar İçin Hızlı İşlemci Üretecek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor