Call Of Duty Ghosts Trailer / Fragmanı Çıktı

Call of Duty oyununun yeni serisi Ghosts Xbox One galasında tanıtıldı ve 5 Kasım’da satışa sunuluyor. Yeni teknolojilerle oyun deneyimi gerçeğe daha yakın hale getirildi.


Gelecek nesil oyunları arasında gösterilen call of duty ghosts 11 Kasım’da satışa sunulacak. Oyunun üreticisi Activision firması Microsoft’un Xbox’ı tanıttığı gecede özel bir sunum hazırlayarak Ghosts serisini detaylı olarak anlattı.


Activision firması yaptığı tanıtımda, yeni oyunu Ghosts’u diğer oyunlardan farklı olmasının nedeni gerçeğe en yakın savaş oyunu ( first – person shooter ) olarak nitelendirdi. Oyun Infinity Ward tarafından geliştirildi ve yeni nesil yazılım motoruyla güçlendirilerek gerçeğe daha yakın bir hale getirildi.


Oyunu geliştiren Infinity Ward yaptığı açıklamada; herkesin şirketten Modern Warfare 4 beklediklerini; fakat kendilerinin aynı seriyi devam ettirme niyeti olmadığını belirtti ve farklı bir yaklaşımda bulunarak yeni bir kapı açtıklarını söylediler. Bu oyunda yeni nesil motor kullanıldı ve karakterler gerçeğe çok yaklaştırıldı. Ayrıca yeni karakterler oyuna dahil edildi ve oyuna heyecan katıldı.


Oyun 5 Kasım’da Tüm Dünyayla birlikte Türkiye’de de satışa sunulacak. Oyunun büyük ihtimalle PlayStation 4 ve Xbox One destekli olacağını düşünüyoruz; fakat çok sayıda PlayStation 3 ve Xbox 360 kullanıcısı olduğu için oyun eski konsollara da uyumlu hale getirilebilir. call of duty ghosts Trailer yayınlandı. Yukarıdaki videoda ve aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.






Related-items




Call Of Duty Ghosts Trailer / Fragmanı Çıktı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor