Su Geçirmez Galaxy S4 Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S4 Active su geçirmez özeliğe sahip olarak gelecek. Akıllı telefonun ilk görüntüleri internette dolaşmaya başladı ve işte o görüntüler.


Samsung Galaxy S4 geçtiğimiz Nisan ayında New York’ta muhteşem bir tiyatral bir gösteri eşliğinde tanıtıldı ve Mayıs ayında satışa sunuldu. Samsung’un yeni amiral gemisi satışa çıkarıldığı ilk 4 günde 2 milyon sattı ve 10 günde yaklaşık 5 milyon satış rakamına ulaştı.


Samsung Galaxy S4′ün farklı bir versiyonu tasarladı. Yeni cihazın ismi Galaxy S4 Active ve bu telefon adından da anlaşılacağı üzere zor koşullara daha dayanıklı olacak ve su geçirmez özelliğe sahip olarak satışa sunulacak. Aktif sporla uğraşanlar ve zor koşullarda çalışanlar için ideal bir telefon olacak.


Galaxy S4 Active’in ilk görüntüleri MobileTechReview isimli sitede ortaya çıktı. Turuncu renkli bir kasaya sahip olan cihaz su geçirmez ve toza dayanıklı. Cihaz özellik açısından S4′ten biraz daha düşük özelliklere sahip. Örnek olarak S4′te 13 megapiksel kamera varken, Active de 8 megapiksel kamera var. Ayrıca Active’in işlemcisi de hız açısından daha gerilerde.


Zor koşullarda bu tarz bir telefona ihtiyaç duyuyorsanız özelliklerinin biraz daha az olması sanırım sizi pek ilgilendirmeyecek; fakat Galaxy S4′e sağlam bir kılıf alıp bu özelliklere kavuşturmayı da seçenekler arasında tutabilirsiniz.






Related-items




Su Geçirmez Galaxy S4 Ortaya Çıktı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor