iPhone 6 "Projeksiyon ve Hologram Klavye"

iPhone 6 konsept videoları yayınlanmaya başladı ve akıllı telefonun yeni özelliği projeksiyon ve hologram klavyeyi destekleyen bir multimedya canavarı.


Bu yaz iPhone 5S mi; yoksa iPhone 6 mı çıkacak, henüz net bir haber yok. Söylentilerin ışığında gelecek nesil iPhone’un özelliklerini tahmin etmeye çalışıyoruz ve çıkacak cihazın özeliklerini bu haberler şekillendiriyor.


Tahminler iPhone 5S’in çıkacağı yönünde ve iOS 7 işletim sistemiyle birlikte 13 megapiksel kamera özelliği ve HD video desteğiyle iPhone 5′ten biraz daha gelişmiş bir cihazla karşılaşacağız. Yeni iPhone işlemcisi ve RAM hafıza özellikleriyle de daha gelişmiş bir cihaz olacak.


Peki önümüzdeki yıl çıkması beklenen iPhone 6 nasıl olacak hiç düşündünüz mü? Apple hayranları iPhone 5′te geniş ekran bekliyorlardı ve geniş ekran çıkmayınca herkes başka neredeyse şoka uğramıştı. Zamanla bu cihaza alıştık:)


Apple hayranları geniş ekranlı telefonu iPhone 6′yla bekliyorlar. Yukarıdaki videoda iPhone 6 için konsept bir çalışma hazırlanmış. Bu konsept videonun en önemli özelliği iPhone 6′nın projeksiyona sahip olması ve hologram klavyeyle tam bir multimedya cihazına dönüşmesi.


Konsept videoda iPhone 5 kullanılmış; fakat gerçek cihazı 10 Haziran’da Dünya Mobil Kongresinde görebiliriz. Tabi ki bu sene iPhone 6′nın çıkması beklenmiyor, iPhone 5′in biraz daha geliştirilerek iPhone 5S olarak tanıtılması neredeyse kesin gibi, eğer bir sürpriz yaşanmazsa…






Related-items



 



iPhone 6 "Projeksiyon ve Hologram Klavye"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor