Kate Upton Mercedes Reklamında Boy Gösterdi

Mercedes yeni modelinin tanıtımı için ünlü model Kate Upton’la kameralar karşısına geçti ve çok sıcak bir kliple hayranlarını büyüledi. Klip Pazartesi günü ilk olarak YouTube’da yayınlandı. Tabi ki ardından da sosyal medyada birçok sitede yer alarak ortalığı kırıp geçirdi.

Mercedes-Benz CLA modelini tanıtmak için viral bir kampanya yürütmeyi tercih etti ve bu kampanya için en uygun adayın Kate Upton olduğuna karar verdi. Daha önce bildiğiniz gibi Kate Upton seksi bir klip çekerek ortalığı yıkmıştı. Hatta bu klip sansüre maruz kalmıştı. Klibin ana amacı bir Buzz kampanyası oluşturup bloglarda ve sosyal medyada yer almak. Bu klibe yaviga.com’da yer verdiğimize göre amacına çok ulaştığını söyleyebiliriz.

Kliplerde genelde lüks araba onu yıkayan güzel bir kızla özdeşleştirilir; fakat bu klipte tam tersi bir durum söz konusu. Erkek sporcular arabayı yıkıyor ve Kate Upton ise onları hayranlıkla baktığı güzel ve alımlı bir kız olarak karşımıza çıkıyor.  Aslında bu kampanyayı bu kadar basite indirgemek doğru değil; çünkü reklam filmini ilk izlediğimizde biraz teenager kaçsa da arkasında ciddi bir planlama var. Mercedes-Benz bu reklam kampanyasıyla 3 Şubat’ta 47. gerçekleşecek olan  Super Bowl XLVII Amerikan Futbolu turnuvasının resmi tanıtımını yaparak Mercedes-Benz ve Futbol oyuncularını ilişkilendiriyor. 

Kate Upton’un bir oyun için oynadığı klip

Soner Görpeli yazdı.

Blogger & Yazar


Kate Upton Mercedes Reklamında Boy Gösterdi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor