Facebook Profilinizi Bu Uygulama Sayesinde Temizleyebilirsiniz

Facebook kullanmaya başladığımızdan beri birçok bilgiyi duvarımızda paylaştık ve aradan çok zaman geçtiği için duvarımızda bir sürü gereksiz bilgi birikti. Kolejdeyken duvarınızda paylaştığınız Justin Biber klipleri veya şu an sizi rahatsız eden bir sürü bilgi duvarınızda duruyor ve siz bu bilgilerden kurtulmak istiyorsunuz. Bu konuda size yardımcı olacak bir uygulamayı tanıtmak istiyorum, Facewash:)

Bu konuyla ilgili bende çok sıkıntılar çektim. Facebook duvarımda mevcut olan bilgileri yıllardır silemiyorum ve profesyonel iş hayatına girdiğinizde bunun acısını daha da yaşıyorsunuz. Daha ergen yaşlarda çok yoğun duygular yaşıyorsunuz ve bu duygularınızı duvarda paylaşıyorsunuz. Veya nefret duyduğunuz kişiler hakkında da bir şeyler yazıyor olabilirsiniz:)

Bunun sonunca daha ileri ki dönemlerde pişman olup bu yazılardan kurtulmak istiyorsunuz; fakat Facebook toplu silme işlemine imkan vermiyor. Duvarınızdaki bilgileri baştan itibaren tek tek silmeniz gerekiyor ve bu tam anlamıyla bir eziyet ve vakit kaybı. Bu noktada karşımıza bizi bu dertten kurtaran bir uygulama çıkıyor. FaceWash duvarımızı temizlemeniz için size yardımcı olacak.

Uygulamayı kullanmak için FaceWash’ın sitesini ziyaret ediyorsunuz www.facewa.sh sitenin ana sayfasına girdiğinizde aşağıdaki aşamaları takip ederek Facebook profilinizi silmeye başlayabilirsiniz. Siteyi ziyaret ettiğimde biraz yoğunluk yaşıyoruz lütfen daha sonra deneyin mesajı vardı, siz de bu mesajı alırsanız ara ara siteye girip uygulamanın hazır olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bu durumu normal karşılıyorum; çünkü sosyal medya’da bu haberler çıktıktan sonra site kapasitesini aşmış olabilir.

FaceWash’ı Aşağıdaki Adımları İzleyerek Kullanabilirsiniz

  1. Başlamak için “Get Started” tıklayın.
  2. Açılan sayfada, “Go to App.” tıklayın.
  3. Sonraki açılan sayfada,  ”Allow.” tıklayın.  Not : Eğer “Skip,” tıklarsanız duvarınızda paylaştığınız yorumlarınız dışında bütün detaylar için uygulama çalışacaktır.
  4. Daha sonra hesabınıza girdiğinizde FaceWash, başlamanız için 2 seçenek sunacak.

Seçenek 1: Yasaklı Kelimelerin Silinmesi :

FaceWash oluşturduğu alt yapı sayesinde yasaklı kelimeleri tespit edebiliyor ve profilinizdeki küfürlü ve uyuşturucu gibi yasaklı kelimeleri tespit edip seçebiliyor. Uygulama sayesinde ayrıca yasaklı kelimelerin listesini oluşturup göz atabilirsiniz. Uygulama şimdilik ingilizce olduğu için ancak profilizde yasaklı ingilizce kelimeleri tespit ettirebilirsiniz.

Seçenek 2: Sizin Tanımladığınız Kelimelerin Aranması

FaceWash bu seçenekle ingilizceden farklı dil kullanan Facebook kullanıcılarına kolaylık tanımış. Bu seçenek sayesinde duvarınızda olduğunu düşündüğünüz kelimeleri aratarak, bulunan sonuçların silinmesini sağlayabilirsiniz. Sonuçlar karşınıza mavi işaretli olarak gelecek ve karşınıza gelecek sonuçlardan silmek istediğiniz metinleri ve diğer detayları görebilirsiniz.

Soner Görpeli yazdı.

Blogger & Yazar


Facebook Profilinizi Bu Uygulama Sayesinde Temizleyebilirsiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor